elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia

3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia
  • Enguany s'han ampliat les places de guarderia municipal amb una nova aula de dos anys situada en el CEIP Dr. Alemany

MÉS FOTOS
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 2)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 3)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 4)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 5)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 6)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 7)
3.000 estudiants inicien a Cullera un nou curs escolar marcat per la volta a la normalitat després de la pandèmia - (foto 8)

El curs escolar ha començat aquest dilluns amb normalitat a Cullera. Al voltant 3.000 estudiants han tornat a les aules amb el 100% de presencialitat i ja sense les mesures soci-sanitàries implantades durant els dos cursos anteriors a causa de la pandèmia.

«Iniciem un nou curs de plena normalitat. Espere que siga un curs d'aprenentatge, experiències i de valors que parlen de la nostra societat», ha manifestat a l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, qui ha desitjat a més un bon curs a tota la comunitat educativa.

Per nivells el nombre d'alumnes és: 1.624 alumnes de segon cicle d'infantil (3 i 4 anys) i primària i 1.300 estudiants d'ESO, batxillerat i cicles formatius.

El primer edil ha inaugurat hui el nou període lectiu, acompanyat de la regidora d'Educació, Silvia Roca, amb la visita al CEIP Sant Antoni de la Mar que aquest curs ha rebut als seus estudiants a les aules provisionals situades pel consistori en el pàrquing del carrer Caminàs, mentre es realitzen les obres en l'edifici històric del col·legi previstes en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

«Des de l'Ajuntament de Cullera hem invertit 250.000€ en aquest centre provisional ja que la Conselleria no podia tindre les aules prefabricades abans de finals d'any, la qual cosa anava ser molt perjudicial per al trasllat de tot l'alumnat una vegada s'iniciara el curs», ha recordat l'alcalde.

Com a novetat del curs escolar que hui comença, està l'ampliació de places de guarderia municipal amb una nova aula de dos anys situada en el CEIP Dr. Alemany que té 18 xiquets i xiquetes matriculats.

«Les escoletes, a més de ser un espai de socialització i aprenentatge per als més xicotets, són un element que ajuda a la conciliació de la vida familiar i laboral dels veïns i veïnes de Cullera», ha manifestat per la seua part la regidora d'Educació, Silvia Roca, destacant així la importància d'ampliar l'oferta de les places de dos anys en els centres públics.

Pujar