1 de juny de 2020 1/6/20

Tallers de cuina nadalenca i sorteig de productes en el Mercat Municipal de Crevillent

Tallers de cuina nadalenca i sorteig de productes en el Mercat Municipal de Crevillent - (foto 1)
  • La campanya “Comprem al Mercat de Crevillent en Nadal” se celebrarà els dies 27 i 28 de desembre en el Mercat Municipal

MÉS FOTOS
Tallers de cuina nadalenca i sorteig de productes en el Mercat Municipal de Crevillent - (foto 2)

La Regidoria de Comerç, Indústria i Mercats ha organitzat amb l'Agència de Desenvolupament Local la campanya “Comprem al Mercat de Crevillent en Nadal” de 2019.

Durant els dies 27 i 28 de desembre es desenvoluparan tallers de cuina nadalenca i se sortejaran productes del Mercat Municipal. Els tallers presenten un aforament màxim de 30 persones i és necessària la inscripció prèvia en el punt d'informació habilitat al costat del taller de cuina.

Els tallers de cuina començaran a les 9.30 hores i acabaran, tots dos dies, amb la degustació dels plats elaborats. Es realitzaran en els voltants del quiosc número 2 de la primera planta del Mercat Municipal a càrrec d'un cuiner professional i amb productes adquirits en els diferents llocs de venda del mercat.

27 de desembre: Taller de cuina nadalenca mediterrània

Els plats que s'elaboraran aquests dies seran una cuixa de pollastre farcit de panses i orellanes al Pedro Ximenez amb “ratatouille” de verdures i un rellom de porc amb bacon cruixent i crema de dàtils sobre “parmentiere” de castanyes.

28 de desembre: Taller infantil de cuina de Nadal

Aquest dia està dedicat als més xicotets del municipi, que podran gaudir d'un taller de pasta fresca i d'una recepta de “mantegades de l'àvia”.

A més es durà a terme el sorteig de quatre carros de compra amb productes del Mercat Municipal amb un valor mínim de 100 € cadascun. Dos se sortejaran el dia 27 i els altres dos el 28 de desembre. Podran participar en els sortejos tots aquells que realitzen la seua compra en qualsevol dels llocs de venda del mercat durant aquests dies, entregant el tiquet de compra en el punt d'informació de la primera planta.

Els sortejos se celebraran els dos dies també en el punt d'informació a les 14.00 hores i s'emetran en les pantalles disposades en les plantes primera i semisoterrani del Mercat Municipal.

Manuel Penalva ha afirmat que el Mercat Municipal compta amb aliments i productes de gran qualitat a disposició de la població de Crevillent i que amb aquestes activitats es vol impulsar el comerç i el mercat local. Segons el regidor de Comerç i Mercats, aquesta campanya pretén donar suport a l'activitat dels comerciants instal·lats en els diferents llocs de venda, així com promocionar la compra en el del Mercat de Proveïments per part dels crevillentins i crevillentines, especialment durant aquests dies de Nadal.

Pujar