23 d’octubre de 2019 23/10/19

S'habilita una oficina a San Felipe per a atendre els afectats de la D.A.N.A. en Crevillent

S'habilita una oficina a San Felipe per a atendre els afectats de la D.A.N.A. en Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria d'Espais Públics habilitarà una oficina on tots els afectats per la D.A.N.A. de San Felipe Neri, El Rincón de los Pablos, Las Casicas, El Realengo i els diferents llocs de Crevillent, puguen ser atesos d'una manera personalitzada

Des de l'Equip de Govern i per mitjà de la Regidoria d'Espais Públics s'habilitarà en les dependències municipals existents en la pedania, on ara mateix es troba l'Associació de Veïns de Sant Felip Neri, una oficina per a gestionar tot tipus de documentació relativa a la D.A.N.A.. Quant a personal la dotació d'aquesta oficina consistirà en tres persones, dos administratius i un tècnic. Els administratius per a facilitar i informar de la documentació necessària i el tècnic per a interpretar els decrets que a partir de hui mateix es vagen aprovant tant a nivell autonòmic com del Govern Central.

El període que des de la Regidoria d'Espais Públics es considera necessari per a resoldre els dubtes de totes les gestions de les pedanies de Sant Felip Neri, Las Casicas i Ricón de los  Pablos és de tres mesos, encara que s'ampliaria si fóra necessari. Durant aquest període i a mesura que vagen eixint decrets per a ajudes a zones declarades catastròfiques s'anirà traslladant tota la informació als afectats i es tramitaran per part d'aquesta oficina tots els expedients.

Per a Marcelino Giménez, des de la Regidoria d'Espais Públics, es considera imprescindible l'habilitació d'aquesta oficina en el lloc més pròxim possible a les persones i famílies afectades per la gran devastació causada per la D.A.N.A., perquè així puguen resoldre tots els seus dubtes i començar a tramitar les ajudes pertinents, és una cosa que ha de fer-se al més prompte possible. Per això, dilluns que ve, 23 de setembre, ja estarà disponible aquest servei, en un principi aquesta oficina obrirà de 8.00 del matí a 14.00 hores. El Regidor Marcelino Giménez espera que això agilitze el màxim possible totes les gestions i que els afectats no se senten perduts davant una situació tan difícil.

ocultar
S'habilita una oficina a San Felipe per a atendre els afectats de la D.A.N.A. en Crevillent
Pujar