elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Serra de Crevillent es converteix en el plató d’una nova pel·lícula

La Serra de Crevillent es converteix en el plató d’una nova pel·lícula

    Com ja han anunciat diversos mitjans, Crevillent, i concretament la seua serra, està sent escenari d’una pel·lícula. Espíritu Sagrado del director Chema García Ibarra ha triat les formes triàsiques del paisatge crevillentí per a les seues escenes. Un dels llocs escollits ha estat la coneguda cantera que, formada d’argiles i algeps, forma un curiós escenari que està sent cada vegada més visitat per curiosos i aficionats a la fotografia. És cert que les últimes modes com Instagram han donat un impuls per a aquells que busquen la panoràmica més insòlita, el que ha fet que, curiosament, un dels llocs que els crevillentins tenen com a més quotidià a les seues marxes cap a la serra s’haja convertit en una de les moltes atraccions que té este paisatge muntanyós característic del sud valencià.

    La pel·lícula està produïda per Leire Apellániz (Apellániz & De Sosa) y Miguel Molina (Jaibo Films) amb coproducció de La Fábrica Nocturna Cinèma (França) i Teferruat Films (Turquia). També compta amb la participació de Movistar+ i RTVE, amb el suport del IVC i l’ajuda del CNC Cinema du Monde i Eurimages.

    Per al regidor de Turisme, Josep Candela, “va ser una grata notícia quan la direcció del film ens va demanar permís a l’Ajuntament i als propietaris del terreny per a realitzar la gravació. Cada objectiu que se centra en donar una mirada de Crevillent cap a l’exterior és una oportunitat més de mostrar-nos al món i promocionar el nostre entorn natural”. També ha afegit que “és cert que últimament els nostres paratges van agafant rellevància i donant-se més a conèixer, més encara en un any amb predilecció del turisme pels espais naturals. Si, com en este cas, situar-nos en el mapa és per un motiu amb rerefons cultural com una pel·lícula, encara més motiu per sentir-nos orgullosos del patrimoni que atresorem al nostre poble”.

    A més a més, ha indicat el regidor que esta bona notícia ha contingut una doble alegria, ja que precisament un crevillentí ha sigut un dels escollits al càsting per a eixir en ella. José Ángel Asencio Alfaro, qui és conegut entre altres coses per haver estat fins fa poc el president de l’Associació de Festes de Moros i Cristians, té un dels papers importants en este llargmetratge. Asencio forma part en l’actualitat del grup de teatre Els teatrers qui tenen una continuada experiència sobre els escenaris. En este cas, José Ángel transcendeix el teló per donar el salt a la gran pantalla, des d’on segur estarà rebent la sort i les felicitacions dels seus paisans en esta nova aventura.

    Pujar