3 de juny de 2020 3/6/20

Resultat del Sorteig de Sant Valentí 2020 de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent

Resultat del Sorteig de Sant Valentí 2020 de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 1)
  • Coneix els números guanyadors d'una nit d'hotel amb spa i dels tres sopars sortejats hui per l’ACEC i la Regidoria d'Indústria i Comerç Local

MÉS FOTOS
Resultat del Sorteig de Sant Valentí 2020 de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 2)
Resultat del Sorteig de Sant Valentí 2020 de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 3)

La Regidoria d'Indústria i Comerç Local i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent han donat a conéixer aquest matí els números guanyadors de la nit d'hotel amb spa i els tres sopars sortejats hui a l'Agència de Desenvolupament Local amb motiu de la celebració de Sant Valentí.

Els números agraciats en el Sorteig de Sant Valentí 2020 han sigut els següents: 00820 premiat amb sopar en el “Restaurant Casa Tomás” i repartit per “Bebitos per als xiquets”; 47569, premiat amb un sopar en el “Restaurant El Rincón” i repartit pel comerç “Laila”; 31897 número guanyador d'un sopar en el “Restaurant Las Palmeras” i entregat per “Crevisegur”.

A més, el premi especial d'aquest any compost per una una nit amb spa i pensió completa a l'Hotel Bonalba de Mutxamel (Alacant) del 22 al 23 de febrer, ha anat al número 8560, repartit per Norjos II.

Els afortunats podran acostar-se amb la papereta premiada als comerços on van efectuar  les compres per a notificar-ho, mentre que els xecs regal s'entregaran en aquests mateixos establiments divendres que ve 21 de febrer per part del regidor de Comerç Local, Manuel Penalva.

Marga García, vicepresidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent (ACEC) ha volgut agrair a l'Ajuntament la seua col·laboració, així com a tots els clients dels comerços associats per la seua participació en la campanya de Sant Valentí, ja que “sense ells seria impossible dur-la a terme”.

Per la seua part Manuel Penalva, des de la Regidoria de Comerç Local, ha destacat la importància de la participació dels veïns i veïnes de Crevillent en aquesta iniciativa i la gran faena que realitzen des de l’ACEC any rere any per a fomentar el comerç i les compres a la localitat, contribuint d'igual forma a revitalitzar l'economia local.

Pujar