23 d’octubre de 2019 23/10/19

La Regidoria de Sanitat de Crevillent inspecciona juntament amb l'empresa adjudicatària de control de plagues el municipi

La Regidoria de Sanitat de Crevillent inspecciona juntament amb l'empresa adjudicatària de control de plagues el municipi - (foto 1)

  Durant aquests dies la regidor de sanitat, Gema Candelaria Asencio Pérez, ha inspeccionat juntament amb l'empresa adjudicatària del control de plagues tot el municipi de Crevillent.

  Durant les inspeccions es van revisar tots els parcs i jardins públics, així com les zones més conflictives, solars, les pedanies, les zones de l'extraradi, col·legis, instituts, etc.

  Per a la regidora de Sanitat, Gema Candelaria Asencio, és primordial realitzar un seguiment de primera mà de totes les zones del municipi, per a conéixer en profunditat el treball que realitza l'empresa adjudicatària, per a així diferenciar les necessitats de cada zona o barri i d'aquesta manera millorar el servei en tot el municipi.

  Una vegada inspeccionades les zones, es va acordar realitzar una sèrie de recomanacions per a les diferents regidories com per als propietaris de solars, cases deshabitades així com a la ciutadania en general, amb la finalitat de guanyar en salubritat.

  Des de la Regidoria de Sanitat es reitera als veïns que els avisos d'alerta de visionat de rosegadors, plagues de mosquits, etc… s'ha de realitzar per les vies que actualment estableix el contracte del control de plagues fins que es puga licitar un nou contracte i s'establisquen nous mètodes més moderns. Pel que s'informa que han de posar-se en contacte amb l'àrea de Sanitat situada al carrer Ribera o bé en la pròpia Regidoria de Sanitat, situada en la segona planta de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.

  ocultar
  La Regidoria de Sanitat de Crevillent inspecciona juntament amb l'empresa adjudicatària de control de plagues el municipi
  Pujar