elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Festes presenta els detalls de l’arribada de Ses Majestats d’Orient a Crevillent

La Regidoria de Festes presenta els detalls de l’arribada de Ses Majestats d’Orient a Crevillent
  • Els actes començaran l’1 de gener amb la baixada dels Reis Mags per la Serra i conclouran la vesprada-nit del 5 de gener amb un tour sobre rodes pel terme municipal.

El regidor de festes, Josep Candela, ha presentat en una roda de premsa a l’Ajuntament de Crevillent la informació rebuda des d’Orient on s’expliquen els detalls de l’arribada de Ses Majestats al poble de Crevillent:

Divendres 1 de gener: BAIXADA DELS REIS MAGS PER LA SERRA. En fer-se de nit es podrà veure des dels terrats o des de llocs amb visibilitat com baixa una filera de llums des del pic més alt de la Serra de Crevillent. És el seguici dels Reis d’Orient que està arribant al nostre poble. Les xiquetes i xiquets podran saludar les llums des de casa i anar prompte a dormir per acudir el dia després al seu encontre en el Parc Nou.

Dissabte 2 i diumenge 3 de gener: CAMPAMENT DELS REIS D’ORIENT AL PARC NOU. Ses Majestats s’instal·laran al nostre parc perquè puguem anar a visitar-los amb les mesures necessàries i amb les distàncies que recomana Sanitat també per als Reis i els seus ajudants. Es necessària la cita prèvia, podent-se apuntar des del dia 23 al Centre Jove. Ses Majestats han volgut afincar-se tot el cap de setmana a Crevillent perquè ningú es quede sense passar a veure’ls i donar-los la corresponent carta de desitjos, pel que no cal preocupar-se.

Dilluns 4 i dimarts 5 de gener: VIDEOTELEFONADES A LES XIQUETES I XIQUETS DE CREVILLENT. Al mateix temps que ens apuntem a la cita prèvia al Centre Jove, també podrà inscriure’s la família per a rebre una videotelefonada personalitzada de Ses Majestats. Com este any és especial i per les mesures de seguretat els Reis no poden escoltar de prop les peticions dels xiquets, han volgut entrar en cada casa a saludar a través del telèfon mòbil. Encara que són personatges antiquíssims, estan molt actualitzats.

Dimarts 5 de gener (vesprada-nit): TOUR SOBRE RODES DELS REIS PEL TERME MUNICIPAL. Els Reis prometen acomiadar-se del poble sorprenent-nos una vegada més. Enguany no podrà haver cavalcada perquè per als Reis el més important és la salut dels habitants de Crevillent. Tot i això, estigueu atents quan estiguem sopant el “roscó” a les xarxes de l’Ajuntament de Crevillent i de la Policia Local on s’explicarà com veure’ls sense eixir de casa.

A més, en paraules del la Regidoria de Festes “els Reis han insistit molt en que estaran dos dies a Crevillent perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense poder visitar-los, per la qual cosa encara que les línies es puguen col·lapsar durant les primeres hores no hi hauran problemes d’aforament en el campament”.

Pujar