27 de maig de 2020 27/5/20

La Regidoria de Festes de Crevillent presenta el cartell del Marearock Festival 2020

La Regidoria de Festes de Crevillent presenta el cartell del Marearock Festival 2020 - (foto 1)
  • El festival de música punk, rock i ska se celebrarà el 13 de juny a Crevillent i comptarà amb les actuacions de Boikot, Desakato i sis grups més

La Regidoria de Festes ha presentat a l'Ajuntament de Crevillent, amb els productors del Marearock, el cartell de la 15 edició del festival, que se celebrarà el dissabte 13 de juny de 2020 en el Recinte Firal de Crevillent, situat al Carrer Óscar Esplá.

Dilluns passat, 23 de desembre, es va confirmar el cartell d'actuacions complet i es va anunciar la presència dels artistes Boikot, Desakato, Segismundo Toxicòman, Disidencia Oficial, Josetxu Piperrak & The Riber Rock Band, Ebri Knight, Nativa i Brutus'Daughters.

El Marearock Festival comptarà amb un únic dia de concerts. Les entrades ja estan a la venda a un preu promocional de 20 € + despeses en www.marearockfestival.es i pròximament es podran trobar en els punts de venda habituals. Segons els organitzadors de l'esdeveniment, el cartell demostra que el festival “continua sent fidel al seu estil punk, rock i ska”.

“És una gran oportunitat perquè la gent vinga a conéixer el nostre poble i que no acudisquen solament als festivals, sinó que vinguen també a conéixer la nostra oferta d'oci, cultura i hostaleria” afirma Josep Candela, regidor de Festes i Turisme de Crevillent.

Amb l'acolliment d'aquest esdeveniment la Regidoria de Festes pretén donar un impuls turístic i econòmic al municipi, cosa que segons Candela “ja es va demostrar en les últimes festes patronals on la gent de les comarques veïnes van poder visitar i descobrir que Crevillent és més que festa”.

Pujar