elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Igualtat i LGTB Crevillent llancen el primer Concurs de relats curts LGTBI

La Regidoria d'Igualtat i LGTB Crevillent llancen el primer Concurs de relats curts LGTBI
  • Totes les persones majors de 10 anys podran participar enviant relats que promoguen la tolerància i la diversitat o expressen vivències i experiències de la comunitat LGTBI des de hui, 4 de juny, fins al divendres 25 de juny

La Regidoria d'Igualtat i LGTBI ha organitzat l'I Concurs de relats curts LTGBI, una de les activitats emmarcades dins de la campanya “Crevillent en Colors” que es realitzaran al costat de l'Associació LGTB Crevillent entorn de la celebració del 28 de juny, Dia de l'Orgull.

Els relats hauran de comptar amb una extensió de 800 paraules com a màxim, i promoure la diversitat i la tolerància, o tractes sobre vivències i experiències de la comunitat LGTBI. Podran ser escrits per qualsevol persona major de 10 anys i s'hauran d'entregar en format word, al correu electrònic relatoscortoslgtbi@gmail.com o bé en un document imprés, escrit a ordinador, de manera presencial en el Centre Jove. El termini de lliurament comença hui, 4 de juny, i acabarà el 25 de juny.

Segons la regidora d'Igualtat i LGTBI, Ana Vanesa Mas, aquest concurs pretén conscienciar a la població sobre la diversitat i la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI en línia amb altres iniciatives que s'han llançat enguany com el concurs de dibuix “Crevillent en colors” o la promoció d'espais segurs i lliures de LGTBIfòbia, fomentant un Crevillent respectuós i divers.

El lliurament de premis es desenvoluparà el 28 de juny en el Centre Jove i -anuncien des de la Regidoria- els premis seran una tauleta, un diploma i un llibre per a la persona guanyadora en cada categoria (juvenil i adulta). Ana Vanesa ha avançat que aquest mateix dia es llegirà un manifest i es penjarà una pancarta en la façana del Consistori, a més LGTB Crevillent establirà una taula informativa en la Plaça de l'Ajuntament.

Pujar