5 de juny de 2020 5/6/20

La Regidora de Medi Ambient agraeix al voluntariat contra incendis el seu treball

La Regidora de Medi Ambient agraeix al voluntariat contra incendis el seu treball - (foto 1)
  • Estefania Salinas Peral considera que aquest tipus d’activitats fomenten el respecte i protecció de l’entorn

Des de la regidoria de Medi Ambient i Lluita Contra el Canvi Climàtic s'agraeix el treball que el voluntariat contra incendis ha realitzat durant els mesos de juliol i agost en els diferents llocs i paratges de la serra de Crevillent.

Cal destacar la gran labor que realitzen aquests voluntaris durant aquest període, en el qual a més del calorós clima que caracteritza a aquesta estació se li han sumat les diferents onades de calor. No obstant això, i malgrat la incidència del 20 de juliol en la qual es va produir un incendi al qual se li va posar fi ràpidament, el desenvolupament d'aquest voluntariat ha succeït adequadament. 

És important recordar que aquest voluntariat es realitza gràcies a la subvenció que rep l'Ajuntament de Crevillent de part de la Conselleria, que en aquest cas, ascendeix a 8.000 euros, a partir del qual es paga la dieta, el transport i els diferents recursos que es necessiten per a llevar a cap aquesta activitat.

La Regidora de Medi Ambient, Estefanía Salines Peral, considera que aquest voluntariat és molt útil i aborda un dels llocs més característics del nostre municipi, tant en l'àmbit de flora i fauna, com a paisatgístic i també com a lloc d'oci on practicar deportes i gaudir de la naturalesa. Por aquest motiu, sempre que es visite la nostra serra s'han de prendre totes les mesures necessàries per a evitar incendis, cuidar l'entorn i evitar activitats que puguen danyar tant la integritat física de les persones com la del medi. La Regidora destaca que aquests voluntariats el seu molt positius, ja que fomenten la conscienciació de la riquesa de la nostra serra i impulsen la protecció d'aquest entorn.

Pujar