11 d’agost de 2020 11/8/20

Primer ple per videoconferència de la història de Crevillent

Primer ple per videoconferència de la història de Crevillent - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent aprova la liquidació del pressupost de 2019 en una sessió plenària extraordinària celebrada hui, 17 d'abril, de manera telemàtica

MÉS FOTOS
Primer ple per videoconferència de la història de Crevillent - (foto 2)
Primer ple per videoconferència de la història de Crevillent - (foto 3)
Primer ple per videoconferència de la història de Crevillent - (foto 4)

L'Ajuntament de Crevillent ha celebrat hui, 17 d'abril, el seu primer ple per videoconferència de la història. A la videoconferència, habilitada pel departament d'Informàtica, han assistit tots els membres de la Corporació dels diferents grups municipals, molts d'ells des de les seues cases, així com el secretari general Manuel Rodes.

La sessió plenària ha començat, com és habitual, amb un un minut de silenci. Aquesta vegada en commemoració, no sols de les víctimes de violència de gènere, sinó també de totes les persones mortes a causa del COVID-19.

En aquest ple extraordinari d'abril s'ha dut a terme l'aprovació per unanimitat de la liquidació del pressupost municipal de 2019 i l'anul·lació del dijous 9 d'abril com a dia de festa local. Així com la ratificació del Decret que marcava la suspensió de sessions ordinàries dels òrgans col·legiats, i el posterior aixecament d'aquesta suspensió.

L'única moció de l'ordre del dia, presentada per Vox sobre l'elaboració d'un Pla de Contingència Fiscal i un Pla de Reducció de la Despesa No Essencial, ha sigut rebutjada. Mentre que l'apartat de precs i preguntes s'ha destinat principalment a qüestions relacionades amb l'actual crisi sanitària.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar