elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Participa en l'enquesta sobre l'ús de les noves tecnologies a casa durant el confinament

Participa en l'enquesta sobre l'ús de les noves tecnologies a casa durant el confinament
  • L'enquesta anònima “internet, videojocs i joc amb diners online: Covid-19” té com a objectiu conéixer l'impacte de l'epidèmia en els patrons d'ús de videojocs i jocs amb diners online, així com explorar possibles trastorns comportamentals

La Regidoria de Sanitat i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes addictives (UPCCA) sol·liciten als ciutadans de Crevillent que col·laboren en l'enquesta anònima, impulsada per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues amb l'objectiu de conéixer el potencial impacte de l'epidèmia COVID-19 en els patrons d'ús de videojocs i joc amb diners online, així com per a explorar possibles trastorns comportamentals per l'ús inadequat de videojocs o l'ús compulsiu d'internet.

L'estat d'alarma provocat per la pandèmia mundial del COVID-19 ha portat a tots els governs a aconsellar i decretar un confinament a casa, com la manera més efectiva de detindre i controlar el contagi incontrolable del virus, canviant possiblement per sempre la manera d'enfocar l'oci i les comunicacions entre els ciutadans. Una situació que ha derivat en moltes hores d'avorriment a casa i un ús de les noves tecnologies abusiu, o almenys excessiu.

Per això, és molt important determinar quin impacte pot tindre en la salut a mitjà i llarg termini aquest canvi en els nostres hàbits. La millor manera de col·laborar per a mesurar aquest impacte és amb els especialistes i experts dedicats a la investigació per a poder prendre les mesures necessàries i previndre l'aparició de noves patologies que perjudiquen la qualitat de vida dels ciutadans.

És important que es participe en aquesta enquesta, explica des de la Regidoria de Sanitat Gema Candelaria Asencio, perquè al cap i a la fi ens facilitarà les dades de com la Covid-19 afecta als hàbits de consum i a partir d'ací es podrà establir les línies estratègiques de prevenció. Tan prompte es faça pública aquesta enquesta a nivell nacional, l'analitzarem i posarem en coneixement de la població crevillentina juntament amb un programa de prevenció, afig l'edil.

Es pot accedir a l'enquesta fins al 30 de juny a través del següent enllaç: COVID_19: Videojuegos y juegos online

Pujar