elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

No ho oblides, les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia

No ho oblides, les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia
  • La Regidoria de Benestar Animal reprén la campanya de conscienciació “Les millors vacances, amb el teu animal de companyia” davant la tendència ascendent de l'abandó de mascotes a l'estiu

MÉS FOTOS
No ho oblides, les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia - (foto 2)
No ho oblides, les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia - (foto 3)

La Regidoria de Benestar Animal de Crevillent reprén la campanya “Les millors vacances, amb el teu animal de companyia” a causa del repunt en el nombre de mascotes que són abandonades pels seus amos amb l'arribada de les vacances d'estiu.

Segons apunta la regidora de Benestar Animal, Ana Vanesa Mas, encara que hi ha abandó de gossos i gats durant tot l'any, a l'estiu sempre es produeix una tendència ascendent amb un augment pronunciat dels casos.

Per aquest motiu l'edil veu necessari incidir i encoratjar al compromís i a la tinença responsable de mascotes: “Quan es decideix tindre una mascota s'està adquirint una responsabilitat que s’ha de tindre clara des del principi. Hem d'atendre i cuidar adequadament als nostres animals, l'abandó mai és una opció”.

Ana Vanesa ha volgut agrair i ressaltar el treball desinteressat que realitzen durant tot l'any els voluntaris i voluntàries de les protectores de Crevillent “Pels Pèls” i “Patas Sin Fronteras” en l'acolliment i cura dels animals abandonats, donant-los una segona oportunitat proporcionant-los acolliment i buscant la seua adopció en una nova casa.

Des de l'àrea de Benestar Animal recorden, a més, que continua en marxa la campanya d'identificació i vacunació antirràbica que estarà vigent fins al 31 de juliol en els Centres Veterinaris “San Francisco de Asís” i “Mivet” de Crevillent, amb un preu de 14 € per a la vacuna, 10 € per al passaport i 25 € per a la identificació amb microxip.

Pujar