elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini de sol·licitud de les ajudes per a la millora de la competitivitat del sector turístic valencià

Obert el termini de sol·licitud de les ajudes per a la millora de la competitivitat del sector turístic valencià
  • Des de la Regidoria de Turisme expliquen que aquestes ajudes de la Generalitat Valenciana poden ser sol·licitades fins a l’1 de març de 2022

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Crevillent informa que s’ha obert el termini per a sol·licitar les “ajudes per al 2022 dirigides a empreses, associacions, federacions i fundacions destinades a la millora de la competitivitat dels serveis i productes turístics valencians” de la Generalitat.

El regidor de Turisme, Josep Candela, ha assenyalat que l’objectiu d’aquestes ajudes és el de “donar suport al nostre sector turístic i ajudar-lo a comptar amb les ferramentes necessàries per a poder tornar prompte al nivell d’activitat previ a la pandèmia que tant desitgem”.

Josep Candela explica que aquestes subvencions estan dividides en dos programes distints. En primer lloc, les del programa d’impuls a la competitivitat de les empreses i el màrqueting turístic de la Comunitat Valenciana poden ser sol·licitades tant per aquelles empreses turístiques que estiguen inscrites en el Registre de Turisme de la Generalitat com per qualsevol empresa, associació, federació o fundació que estiga adherida a algun dels programes Creaturisme, L’Exquisit Mediterrani o Sicted CV. Per altra banda, les del programa d’impuls d’esdeveniments musicals, esportius i culturals van dirigides a organitzacions que realitzen durant el 2022 aquest tipus d’activitats a la Comunitat Valenciana d’impacte turístic per al territori (en el cas dels musicals, han d’estar adherides al Programa Musix).

Així mateix, la inversió global d’aquestes ajudes de la Generalitat ascendeix a 6.300.000 € i el termini per a sol·licitar-les finalitza l’1 de març de 2022. Per a més informació es pot consultar el DOGV número 9273 del 8 de febrer de 2022 o acudir a la Tourist Info de Crevillent situada a l’Agència de Desenvolupament Local.

Pujar