elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia

Les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia
  • La Regidoria de Benestar Animal de Crevillent comença una campanya de conscienciació contra l'abandó, i per la tinença responsable de mascotes, sota el lema “Les millors vacances, amb el teu animal de companyia”

MÉS FOTOS
Les millors vacances són sempre amb el teu animal de companyia - (foto 2)

Cada any amb l'arribada de l'estiu es produeix un augment del nombre d'animals que són abandonats pels seus amos. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Benestar Animal de Crevillent s'està promovent una campanya sota el lema “Les millors vacances, amb el teu animal de companyia”, amb l'objectiu de conscienciar davant un possible repunt en el nombre de casos.

“Encara que hi ha abandó de gossos i gats durant tot l'any, l'augment dels casos a l'estiu és una tendència que es repeteix” comenta la regidora de l'àrea, Ana Vanesa Mas. A l'època estival enguany se li suma a més un altre factor condicionant: la crisi del coronavirus, la qual ha afectat significativament quant al nombre d'adopcions i abandons.

Segons apunta Ana Vanesa Mas amb aquesta campanya l'Ajuntament pretén apel·lar al compromís i a la tinença responsable de mascotes. “Des del moment en el qual es decideix tindre una mascota cal fer-se càrrec d'ella i tindre també clares les responsabilitats que això suposa. Hem d'atendre i cuidar als nostres animals, l'abandó mai ha de ser una opció” assenyala l'edil.

La regidora de Benestar Animal ha volgut agrair també l'ajuda desinteressada dels voluntaris i voluntàries de les diferents protectores de Crevillent i el seu paper fonamental en la defensa dels animals, que permet que molts d'ells tinguen una segona oportunitat mitjançant el seu acolliment, cura i en alguns casos mitjançant la seua posterior adopció.

D'altra banda, des de l'Ajuntament recorden que continua en marxa, fins al 31 de juliol, la campanya d'identificació i vacunació antirràbica, i que enguany els preus han sigut més reduïts, sent 14 € la vacuna, 25 € la identificació amb microxip i 10 € l'expedició de passaport.

Pujar