20 de gener de 2021 20/1/21

Millora de la seguretat viària a l'encreuament d’Anselmo Mas Espinosa i a Ronda Sud de Crevillent

Millora de la seguretat viària a l'encreuament d’Anselmo Mas Espinosa i a Ronda Sud de Crevillent - (foto 1)
  • Les Regidories d'Espais Públics i de Protecció Ciutadana anuncien l'adequació de l'encreuament del Carrer Anselmo Mas Espinosa amb Passeig de l'Estació i la instal·lació d'un semàfor a Ronda Sud per a garantir la seguretat per als vianants

MÉS FOTOS
Millora de la seguretat viària a l'encreuament d’Anselmo Mas Espinosa i a Ronda Sud de Crevillent - (foto 2)

Les Regidories d'Espais Públics i de Protecció Ciutadana estan treballant conjuntament per a millorar el trànsit vehicular i la circulació per als vianants amb l'objectiu de garantir la seguretat ciutadana en l'encreuament del carrer Anselmo Mas Espinosa amb Passeig de l'Estació i a la zona de Ronda Sud.

Sobre la base dels informes de l'Oficina Tècnica i de la Policia Local i les visites a tots dos punts per part del regidor d'Espais Públics Marcelino Giménez i l'edil de Protecció Ciutadana Josep Candela, al costat de tècnics municipals i efectius de la Policia Local, s'ha establit un programa d'actuacions per a, d'una banda, mitigar i evitar els continus accidents en aquest encreuament tan problemàtic i, per una altra, millorar la circulació dels vianants a la zona de Ronda Sud.

Entre les actuacions per a reduir l'alta sinistralitat de l'encreuament, de les quals es va informar ahir en la Comissió de Règim Interior, està l'establiment d’una senyalització vertical i la col·locació de fites al centre de la calçada que prohibisquen el canvi de sentit en aquest punt, que s'haurà de fer més endavant, a la rotonda de I-4, o mitjançant el canvi de direcció al carrer Ronda Sud.

A més, es durà a terme la incorporació d'un nou semàfor al carrer Ronda Sud, a l'altura de l'entrada als col·legis Pintor Julio Quesada i Mestra Pilar Ruiz que, juntament amb la regulació de la velocitat a 20 km/h, pretén oferir una major seguretat als vianants.

El regidor d'Espais Públics, Marcelino Giménez, afirma que amb aquestes actuacions es donarà una solució a aquesta problemàtica tan denunciada pels crevillentins i crevillentines des de fa temps. “Era necessari organitzar el trànsit adequadament i reduir la velocitat de circulació dels vehicles a la zona per a garantir la seguretat viària en aquest punt negre del municipi”.

Josep Candela ha ressaltat la seua intenció d'acabar amb tots els punts negres de Crevillent mitjançant l'estudi i l'adequació dels trams amb major concentració d'accidents. “Portem mesos treballant amb estudis sobre punts que presenten un índex de sinistralitat alt i durant 2020 la població podrà començar a veure aquests canvis en barris on es portava anys sense actuar. Així, progressivament, la gent comprovarà que les demandes de seguretat que ens sol·licitaven han sigut escoltades i les compartim des d'aquest govern” afirma l'edil.

Pujar