elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva

Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva
  • L'alcalde, la regidora de Sanitat i el regidor d'Espais Públics visiten el Pavelló Félix Candela al costat de les responsables del Centre de Salut per a comprovar que tot està a punt

MÉS FOTOS
Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva - (foto 2)
Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva - (foto 3)
Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva - (foto 4)
Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva - (foto 5)
Tot llest a Crevillent per a acollir la campanya de vacunació massiva - (foto 6)

L'alcalde José Manuel Penalva, la regidora de Sanitat Gema Candelaria Asencio i el regidor d'Espais Públics Marcelino Giménez han visitat aquest matí el Pavelló Félix Candela, al costat de Nuria Hernández, coordinadora d'Infermeria, i Paula Trenado, responsable d'Admissió, totes dues del Centre de Salut de Crevillent, per a comprovar que tot està a punt de cara al començament de la campanya de vacunació massiva prevista per a el mes vinent d'abril.

El Pavelló Félix Candela compta ja amb tota la logística necessària per a la seua transformació com a centre referencia de vacunació contra el coronavirus en la localitat. Es comptarà amb sis boxs de vacunació. D'ells, cinc estaran plenament operatius des de l'inici i el sisé per si fora necessari en qualsevol moment. També es comptarà amb una àrea de recepció, una d'administració i identificació i una altra de post-vacunació, en la qual tota persona haurà de romandre durant uns 15 minuts fins a comprovar que no es registra cap reacció adversa a la dosi rebuda.

En cadascuna de les cabines de vacunació hi haurà dos professionals sanitaris. Un s'encarregarà d'administrar la vacuna i l'altre de preparar les dosis entre pacients. S'han senyalitzat itineraris específics tant per a l'accés a cadascun dels boxs com per a l'entrada i eixida del recinte esportiu. Hi haurà un únic sentit de circulació.

L'Ajuntament ha complit així l'objectiu fixat per Salut Pública que tot estiguera llest aquest 1 d'abril perquè la Generalitat Valenciana puga iniciar la immunització massiva al més prompte possible, una vegada es dispose de les dosis de vacunes suficients. En principi, el Pavelló Félix Candela romandrà transformat en centre de vacunació durant sis mesos. Des del Consistori agraeixen la seua col·laboració al Departament de Salut i al voluntariat de Protecció Civil i Creu Roja i destaquen el ràpid i eficaç treball dels diferents departaments municipals implicats.

Pujar