21 de gener de 2021 21/1/21

L'Arxiu Municipal ofereix visites guiades per a donar a conéixer la història de Crevillent

L'Arxiu Municipal ofereix visites guiades per a donar a conéixer la història de Crevillent - (foto 1)
  • La inscripció per a la visita de les instal·lacions es pot realitzar en l'Agència de Desenvolupament Local de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h

MÉS FOTOS
L'Arxiu Municipal ofereix visites guiades per a donar a conéixer la història de Crevillent - (foto 2)
L'Arxiu Municipal ofereix visites guiades per a donar a conéixer la història de Crevillent - (foto 3)
L'Arxiu Municipal ofereix visites guiades per a donar a conéixer la història de Crevillent - (foto 4)

L'Arxiu Municipal “Clara Campoamor” continua fomentant la difusió del patrimoni documental que posseeix, entre altres activitats, a través de les visites guiades a aquest servei municipal.

Les visites estan orientades tant als escolars, als col·legis dels quals ja es va remetre la invitació pertinent, com a qualsevol ciutadà que desitge acudir a conéixer aquest servei cultural crevillentí. Qualsevol persona que tinga interés a visitar l'Arxiu Municipal pot inscriure's a l'Agència de Desenvolupament Local, de dilluns a divendres de 9 a 13,30 hores.

Els grups acudiran, previ avís, a conéixer aquestes instal·lacions i la visita –amb una duració aproximada d'una hora i preferiblement en horari de matí–, inclou conéixer la història local a través de les restes de la muralla del castell, datats del segle XIV, així com el servei d'Arxiu: en què consisteix, quins documents posseeix i quines són les seues funcions.

Des que es va iniciar aquesta activitat l'any passat 2018, un total de 650 persones han visitat aquestes instal·lacions que formen part dels serveis culturals del municipi. La finalitat d'aquesta activitat és explicar als ciutadans el valor històric i cultural que posseeix Crevillent en l'Arxiu Municipal “Clara Campoamor”.

 

Pujar