28 de novembre de 2020 28/11/20

L'Ajuntament de Crevillent sol·licita una subvenció per a les obres al Carrer La Font de El Realengo

L'Ajuntament de Crevillent sol·licita una subvenció per a les obres al Carrer La Font de El Realengo - (foto 1)
  • La Regidoria d'Espais Públics de Crevillent presenta davant Conselleria un projecte per a la renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer La Font de la pedania. L'import màxim de la subvenció seria de 60.000 €

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Crevillent sol·licita una subvenció per a les obres al Carrer La Font de El Realengo - (foto 2)

L'Ajuntament de Crevillent ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a la renovació de la xarxa d'aigua potable al Carrer La Font del de El Realengo.

El projecte d'obres redactat per l'Oficina Tècnica Municipal compta amb un pressupost total de 135.929 euros i ha sigut presentat davant Conselleria per a optar a les seues subvencions, dirigides als municipis valencians, per a l'execució d'obres en matèria de proveïment d'aigua, sanejament i defensa contra inundacions, unes subvencions que podran constar d'un import màxim per a cada projecte de 60.000 €.

El projecte de la Regidoria d'Espais Públics contempla la substitució de la xarxa d'aigua potable existent de fibrociment  i la renovació del paviment de les voreres existents, recuperant la vorada i duent a terme la col·locació de rajola hidràulica d'unes característiques similars a les que hi ha actualment a la pedania.

Segons Marcelino Giménez, regidor d'Espais Públics, aquesta obra inclourà la construcció, millora i reparació de vials urbans, així com del paviment de les vies públiques, i donarà solució a un problema de fa molts anys. “Volem canviar les canonades de sanejament del Carrer La Font, col·locades fa més de 30 anys ja que, per ser antigues, encara són de fibrociment, generant molts problemes de pèrdues, provocant olors roïnes i deteriorant la calçada” afirma l'edil.

Pujar