elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Crevillent posa en marxa un programa d'atenció psicològica enfront dels efectes post Covid-19

L'Ajuntament de Crevillent posa en marxa un programa d'atenció psicològica enfront dels efectes post Covid-19
  • La Regidoria de Drets Socials impartirà tallers i proporcionarà ajuda psicològica professional en el Centre de Majors per a combatre els efectes de la pandèmia com l'ansietat, l'aïllament o la tristesa

La Regidoria de Drets Socials i Majors ha posat en marxa un programa de tallers i atenció psicològica amb la finalitat d'ajudar les persones afectades a afrontar els efectes psicològics de la pandèmia de la Covid-19.

Tant els tallers com l'atenció psicològica tenen com a finalitat servir de suport i combatre estats com l'ansietat, aïllament, tristesa, pors o duels . Es duran a terme en el Centre de Majors “Parc Nou” de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 13.00 hores, reservant cita prèvia telefonant als números 966 682 208 o 687 926 296, aquest últim disponible de 13.00 a 15.00 hores.

Segons la regidora Montse Pineda, aquests tallers s'impartiran per professionals de la Creu Roja i estan subvencionats dins de la línia nominativa de més de 146.000 € provinents d'una subvenció de la Diputació d'Alacant concedida a l'Ajuntament de Crevillent.

Des de la Regidoria de Drets Socials i Majors animen a les persones afectades a no passar per aquestes situacions en soledat, ja que l'ajuda professional pot col·laborar a afrontar-les amb èxit i recorden que la regidora de l'àrea, Montse Pineda, sempre estarà al costat de les persones que el necessiten davant qualsevol situació o dificultat.

Pujar