6 de juliol de 2020 6/7/20

L'Ajuntament de Crevillent destina 13.000 € en beques per a alumnes d'Infantil

    Des de la Regidoria d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Crevillent, s'informa que a partir d'aquest divendres 11 fins al 22 de novembre es pot sol·licitar informació en els centres educatius respecte a les beques.

    Per a accedir a aquesta beca és necessari acudir als centres educatius en els quals estan matriculats els alumnes, emplenar el model de sol·licitud i entregar-lo en les dependències del Gabinet Psicopedagògic. La Regidoria d'Educació disposa de personal tècnic que facilitarà als pares assessorament respecte a aquestes ajudes, per a facilitar el tràmit de les matèixes.

    La quantitat que destina l'Ajuntament de Crevillent a aquestes ajudes és de 13.000 €. Aquesta xifra suposa una beca individual d'entorn 230 €, i que estan destinades a la compra de material escolar. Aquestes ajudes estan dirigides als alumnes matriculats en el segon cicle d'Educació Infantil, és a dir, en els nivells d'Infantil de 3, 4 i 5 anys.

    El regidor d'Educació i Cultura Jesús Ruiz considera que és important oferir qualsevol tipus de beques o ajudes sempre que haja una necessitat i es puga cobrir des de l'Ajuntament. A més existeixen altres recursos com són la xarxa de llibres que es gestiona en diferents centres, programes de reutilització de material escolar i altres recursos que alleugereixen la càrrega econòmica que suposa cada inici de curs.

    Pujar