4 d’agost de 2020 4/8/20

El Ple de l'Ajuntament de Crevillent aprova la gestió directa del Centre Jove

El Ple de l'Ajuntament de Crevillent aprova la gestió directa del Centre Jove - (foto 1)
  • En la sessió extraordinària de hui s'ha aprovat també les modificacions de les ordenances per a la paralització de les taxes per Ocupació de Terreny d'Ús Públic i les que afecten els venedors del Mercat ambulant

MÉS FOTOS
El Ple de l'Ajuntament de Crevillent aprova la gestió directa del Centre Jove - (foto 2)
El Ple de l'Ajuntament de Crevillent aprova la gestió directa del Centre Jove - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha celebrat hui, 5 de juny, una sessió plenària extraordinària per videoconferència, un Ple en el qual s'ha aprovat la gestió directa del “Centre Jove Juan Antonio Cebrián”, un dels punts més rellevants de l'Ordre del dia, que permetrà la prestació del servei amb els recursos propis del Consistori.

En l'ordre del dia, conformada per nou punts, ha estat inclosa la modificació de l'ordenança que regula el pagament de les les taxes per Ocupació de Terreny d'Ús Públic, amb taules, cadires i barres amb finalitats lucratius, que queda suspesa fins a final d'any, eximint als propietaris dels establiments del pagament d'aquesta. Una mesura pensada per a alleujar les conseqüències de la pandèmia als restauradors del municipi, els qui no han pogut exercir la seua activitat professional i han vist reduïts a zero els seus ingressos econòmics durant el confinament.

S'ha aprovat també la modificació de l'ordenança que afecta els llocs del Mercat ambulant setmanal situat en la Rambla de Castelar amb la finalitat de pal·liar els efectes econòmics negatius que ha provocat la declaració de l'estat d'alarma i la crisi sanitària del Covid-19. D'aquesta forma es possibilita que els venedors no paguen les taxes durant el període comprés entre l'inici de la pandèmia i fins a l'1 d'octubre de 2020, amb possibilitat de prorrogar-se si fora necessari.

D'altra banda, el Ple ha ratificat diverses modificacions de crèdits: una de 94.850 € per a fer front a despeses d'emergència provocats pel Covid-19, i una altra modificació de crèdits que ascendeix a 967.422 € i que es destinaran al pagament de préstecs contrets per l'Ajuntament.

Pujar