elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joventut organitza una EcoRuta Nocturna per la Serra de Crevillent per al 12 d´agost

Joventut organitza una EcoRuta Nocturna per la Serra de Crevillent per al 12 d´agost
  • Les inscripcions són totalment gratuïtes i estan obertes al fet que la població d´entre 18 i 35 anys s´apunte a través de la seu electrònica o de manera presencial en el Centre Jove

La Regidoria de Joventut ha anunciat una nova activitat emmarcada dins del programa “Estiu Actiu” que ja es realitza en els últims anys i que pretén fomentar l'oci actiu entre la població més jove de la localitat. Per això, l'edil de Joventut, Pedro García Magro, ha presentat la iniciativa “EcoRuta Nocturna” que consisteix a descobrir la nostra serra mitjançant el senderisme, acompanyats per un expert en la matèria que anirà explicant diferents aspectes característics de la Serra de Crevillent.

La ruta Penya Negra – Barranc de la Cata partirà el pròxim 12 d'agost des de Els Pontets amb un recorregut circular, de 9,5 quilòmetres, i permetrà descobrir de manera amena el nostre entorn natural a més de realitzar una parada d'interpretació astronòmica. L'hora d'inici serà a les 20.00 i l'activitat finalitzarà a les 00.00 hores.

El regidor de l'àrea, Pedro García Magro, ha apuntat que “mantenim aquest tipus d'activitats per a fomentar la vida activa entre els joves, per la qual cosa aquesta activitat servirà tant per a l'oci com per a aprendre més sobre la nostra serra”. D'igual manera, l'edil afegia que “en la pròximes setmanes anunciarem més activitats que es realitzaran durant el mes d'agost per a donar una alternativa als joves i que així durant l'estiu puguen gaudir d'activitats, al mateix temps que es diverteixen i aprenen”.

Pujar