elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les instal·lacions esportives de Crevillent obriran a l'agost

Les instal·lacions esportives de Crevillent obriran a l'agost
  • Es podrà accedir al Poliesportiu Félix Candela i la Ciutat del Futbol Juanfran Torres amb reserva prèvia en horari de 8 a 12 h i de 18 a 22 h

MÉS FOTOS
Les instal·lacions esportives de Crevillent obriran a l'agost - (foto 2)

La Ciutat del Futbol Juanfran Torres i el complex poliesportiu Félix Candela romandran oberts per al seu ús a l'agost. La Regidoria d'Esports de Crevillent informa que enguany, per primera vegada, els usuaris i usuàries podran accedir a aquestes instal·lacions municipals sempre sota reserva prèvia i en els següents horaris:

FÉLIX CANDELA (bàsquet, futbol sala, tennis, pàdel, atletisme i frontó):

De dilluns a divendres de 8.00 a 12.00 h i de 18.00 a 22.00 h

Dissabtes: 8.00 a 12.00 h

CIUTAT DEL FUTBOL JUANFRAN TORRES (Campos de futbol 1,2,3 i 4):

De dilluns a divendres: de 8.00 a 12.00 h i de 18.00 a 22.00 h

Dissabtes: 8.00 a 12.00 h

El Pavelló Abrets, la Ciutat Esportiva Nord, el Gimnàs i la Piscina Municipal romandran tancats de moment.

Totes les reserves es faran a través de la web: https://pmdcrevillent.deporsite.net/ i s’ha de comptar amb un usuari. Per a qualsevol dubte o per a donar-se d'alta durant el mes d'agost és necessari enviar la FOTOCÒPIA DEL DNI al correu electrònic deportes@crevillent.es.

Segons Marcelino Giménez, regidor d'Esports, es continuaran aplicant totes les mesures de prevenció i protecció enfront del Covid 19 marcades per les autoritats sanitàries, per la qual cosa es comptarà en els recintes amb gel hidroalcohòlic i termòmetre en l'entrada. A més, no podrà assistir públic i està establit un aforament màxim de 5 persones en els banys i vestuaris.

Pujar