19 de gener de 2021 19/1/21

Inici de les obres de Restauració de zones degradades en la Partida El Plà

Inici de les obres de Restauració de zones degradades en la Partida El Plà - (foto 1)
  • Al cap d'un any d'espera des que Diputació concedira la subvenció, s'inicien les obres de restauració de zones degradades per abocament incontrolat de residus en la C/ San Isidro

Aquest matí han donat principi les obres de Restauració de zones degradades per abocament incontrolat de residus en la C/ San Isidro.

La zona afectada en la qual es realitzarà la rehabilitació es troba en la partida El Pla, amb una superfície afectada de 3.710 m².  Aquesta zona es troba en terreny forestal estratègic en tota la seua superfície, està inclòs en la muntanya pública, denominat “Sierra baixa i Llomes”.

Les obres contemplades en aquest projecte constaran de la restauració de la parcel·la i adequació de zones degradades per l'abocament de residus incontrolats, treballs de desbrossament, moviment de terres, condicionament de la zona, senyalització informativa i reposició del clos existent que ara mateix es troba totalment destrossat.

Per a la regidor de Medi Ambient, Estefanía Salinas Peral, “És una bona notícia per als veïns i veïnes de Crevillent, que portaven temps demandant la neteja d'aquesta zona. Ha sigut una grata sorpresa, descobrir que les obres s'han iniciat aquest matí, ja que aquesta subvenció va ser concedida per Diputació al setembre de 2019 i és just ara quan s'ha posat en marxa. Es té previst, segons ve en projecte, que li termini d'execució d'aquestes obres siga de tres setmanes.

Pujar