2 de desembre de 2020 2/12/20

Habitatge: Campanya de compra d’habitatges a particulars de la Generalitat

Habitatge: Campanya de compra d’habitatges a particulars de la Generalitat - (foto 1)
  • La Regidoria d'Habitatge de Crevillent informa que la Conselleria comprarà immobles per a incrementar el Parc Públic d'Habitatge

  • El termini perquè la ciutadania presente les sol·licituds acabarà el 6 de novembre

MÉS FOTOS
Habitatge: Campanya de compra d’habitatges a particulars de la Generalitat - (foto 2)

La Regidoria d'Habitatge informa que, per primera vegada a Crevillent, es durà a terme la compra d'immobles a particulars per part de la Generalitat Valenciana, amb l'objectiu d'incrementar el Parc Públic d'Habitatge.

Tal com es va comentar en la Mesa d'Habitatge, on estan presents les principals immobiliàries de la localitat i Asocya (Associació de Constructors i Afins de Crevillent), seran els agents immobiliaris els que atendran les peticions de venda d'habitatge a la Generalitat Valenciana, per la qual cosa els interessats poden dirigir-se a les immobiliàries del municipi per a realitzar els tràmits. El termini de sol·licitud acaba el pròxim 6 de novembre.

Des de la Regidoria d'Habitatge comenten que aquesta és una bona oportunitat per a totes aquelles persones que necessiten vendre els seus immobles per a poder solucionar problemes com una execució hipotecària, enfrontar-se a un divorci, repartir una herència… Ja que, a més de solucionar el seu problema, ajuden al fet que aquests habitatges queden en mans de la Generalitat i puguen posar-se en lloguer a preus accessibles, incrementant el Parc Públic d'Habitatge en la nostra localitat.

El preu del metre quadrat per a Crevillent s'estableix en 1.600 € per utilitat. Mentre que alguns dels requisits són ser propietari d'un habitatge, ja siga tenint hipoteca o estant lliure de gravàmens, trobar-se en edificis (divisió horitzontal) i que els immobles estiguen preparats per a poder entrar a viure en el moment just de la compravenda. A més, han de ser accessibles i comptar amb ascensor en funcionament en els casos de pisos amb altura.

Per a Gema Candelaria Asencio, edil d'Habitatge, és important que Crevillent participe en totes les campanyes que des de la Conselleria s'estan realitzant. ”Ja hem participat en el Pla Renhata, s'estan preparant comunitats de veïns per a presentar-se a les pròximes campanyes de rehabilitació d'edificis, i en aquests moments fem una crida a aquells veïns i veïnes que vulguen optar a aquesta nova campanya de la Generalitat”. Per a més informació es pot acudir a les immobiliàries de la localitat. Aquest tràmit serà supervisat per la regidoria.

 

Pujar