elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de matriculació en els tallers del Centre de Majors de Crevillent

Èxit de matriculació en els tallers del Centre de Majors de Crevillent
  • La Regidoria de Drets Socials oferta enguany un total de 16 activitats gratuïtes per al curs 2021-22 dirigides a persones majors de 58 anys i incorpora nous tallers de guitarra, fisioteràpia, teatre, ioga, costura creativa i pintura

MÉS FOTOS
Èxit de matriculació en els tallers del Centre de Majors de Crevillent - (foto 2)
Èxit de matriculació en els tallers del Centre de Majors de Crevillent - (foto 3)

Finalitzat el termini de matriculació dels tallers del Centre de Majors Parc Nou, podem confirmar que un total de 464 persones han realitzat les seues matrícules per als diferents tallers oferits per la Regidoria de Drets Socials i que començaran a desenvolupar-se a partir del 15 d'octubre.

Montserrat Pineda, regidora de Drets Socials i Majors, ha apuntat que enguany s'han inclòs nous tallers de guitarra, fisioteràpia, teatre, ioga, costura creativa i pintura, fins a arribar a un total de 16 tallers gratuïts i 47 grups. A més, el taller de fisioteràpia tindrà dos vessants, una que inclourà activitats relacionades amb les autocures, i una altra centrada en l'atenció personalitzada.

Pineda ha afirmat estar molt satisfeta pel bon acolliment i acceptació de les noves activitats per part dels usuaris i usuàries, i ha explicat que en aquest moment s'està creant el llistat d'admesos per a la seua exposició pública.

A més, des de la regidoria s'està desenvolupant una programació d'activitats lúdiques que inclou, entre altres, viatges culturals, gastronòmics i concerts a l'aire lliure, que s'aniran desenvolupant en la mesura que les condicions sanitàries i la normativa ho permeten.

Pujar