elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja estan disponibles en paper els Catàlegs d'Itineraris Autoritzats per a Activitats Esportives i Recreatives

Ja estan disponibles en paper els Catàlegs d'Itineraris Autoritzats per a Activitats Esportives i Recreatives
  • La Regidoria de Medi Ambient reparteix 3.000 exemplars del catàleg que recull totes les sendes autoritzades amb la finalitat de promoure un ús responsable i respectuós de la serra de Crevillent

MÉS FOTOS
Ja estan disponibles en paper els Catàlegs d'Itineraris Autoritzats per a Activitats Esportives i Recreatives - (foto 2)

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic informen que ja està disponible, en format paper, el catàleg d'Itineraris Autoritzats per a Activitats Esportives i Recreatives. 

Aquest catàleg, aprovat per Conselleria l'any 2017, ha sigut imprés per la regidoria que presideix Estefanía Salinas Peral perquè tot aquell que vulga gaudir de les senderes autoritzades de la serra de Crevillent puga fer-ho, tant amb bici com a peu, sense por de cometre cap irregularitat.

Els 3.000 exemplars impresos estaran disponibles en tots els edificis municipals (Ajuntament, ADL, Centre Jove, Casa de Cultura…). A més, des de la regidoria s'han enviat als diferents clubs esportius de la localitat, tant ciclistes com de muntanya. En els pròxims dies s'enviaran també a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i a diversos negocis dedicats al ciclisme, perquè els puguen repartir entre els seus clients i així estiguen ben informats de per on poden i per on no poden circular dins de la serra de Crevillent.

El que es pretén amb la impressió d'aquest catàleg és que totes les persones que vulguen practicar el seu esport de muntanya en la nostra serra ho facen pels itineraris autoritzats, afirma l'edil. Amb això, ajudaran a la conservació de l'entorn i a la no deterioració de sendes que actualment s'utilitzen i que no estan autoritzades.

Estefanía Salinas Peral recorda que és tasca de tots el manteniment de la nostra serra, i que si es fa un ús responsable de les senderes sempre serà en benefici de tots. Recorda també que aquest catàleg està publicat en la web de l'Ajuntament de Crevillent, al qual es pot accedir a través d'aquest enllaç: https://bit.ly/2BTxBsp i que ara mateix ja s'està treballant en la seua implantació mitjançant cartelleria per a poder situar-ho en diferents punts de la serra crevillentina.

Pujar