18 de setembre de 2020 18/9/20

Dorian i Nancys Rossos caps de cartell de la Barraca Municipal crevillentina

Dorian i Nancys Rossos caps de cartell de la Barraca Municipal crevillentina - (foto 1)

  Aquest passat dimecres s'ha revelat en roda de premsa la programació musical de les festes patronals de Crevillent. Un cartell que segons la Regidoria de Festes i Turisme encara no està tancat i que es compon de més espectacles que els hui anunciats. Una de les novetats és que hi haurà tres escenaris, dos punts de música en places del poble i la barraca municipal que enguany es trasllada per una qüestió d'aforament i seguretat al recinte firal del carrer Oscar Esplà.

  El cartell de les actuacions l'encapçalen grups de consolidat prestigi com Dorian i Nancys Rubias amb el famós Mario Vaquerizo al capdavant. A més el cartell s'ha presentat al costat de grups locals que també actuaran donant-li, segons el regidor Josep Candela, "el suport que es deu als grups emergents locals".

  Per al Regidor de Festes "diem durant molts anys que Crevillent ha de recuperar el renom que va tindre temps arrere amb actuacions de primer nivell i amb això d'enguany, programat en un temps rècord i amb una regidoria desestructurada, és sol el principi d’allò què vindrà". A més ha afegit que "amb uns pressupostos prorrogats es tractava de redistribuir les despeses i per al Govern del Canvi la programació de festes és una cosa prioritària".

  Després han pres la paraula els components dels grups locals Impronta, Polos i Martiz, qui al costat del DJ local Smile Dj i al costat del grup de la Vega Baixa "el Kamion de la basura" i el Diluvi, conformen la llista d'actuacions.

  Pròximament es farà públic els horaris i els llocs on es duran a terme aquests concerts. Així com la resta de programació que ve amb més espectacles com a monòlegs i revista de varietats per a la gent més major.

  Pujar