elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El dissabte, 10 de desembre, en el Parc Nou de Crevillent es repartiran quadernets d'activitats als xiquets i xiquetes

El dissabte, 10 de desembre, en el Parc Nou de Crevillent es repartiran quadernets d'activitats als xiquets i xiquetes
  • La Regidoria de Parcs i Jardins i de Comunicació ha desenvolupat un quadernet perquè els més xiquets coneguen millor el Parc Nou i la seua fauna i flora, a més de realitzar diverses activitats i tallers

MÉS FOTOS
El dissabte, 10 de desembre, en el Parc Nou de Crevillent es repartiran quadernets d'activitats als xiquets i xiquetes - (foto 2)
El dissabte, 10 de desembre, en el Parc Nou de Crevillent es repartiran quadernets d'activitats als xiquets i xiquetes - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha organitzat una sèrie d'activitats per a dissabte que ve, 10 d'Octubre, en el Parc Nou. L'objectiu fonamental d'aquestes és conéixer la flora i fauna, a més dels diferents racons nous de l'icònic parc.

També, a partir de les 11.00 h., es repartiran de manera gratuïta uns quadernets desenvolupats per la Regidoria de Parcs i Jardins i Comunicació. Cal destacar que està adaptat per a xiquets amb diversitat funcional, ja que inclouen pictogrames i una tipografia inclusiva perquè tothom puga comprendre el seu contingut. Aquests quadernets contenen activitats enfocades a conéixer la fauna i flora local, a més de passatemps clàssics, un mapa del parc i un conte popular entre altres coses.

S'han imprés 3.000 exemplars, ja que estan destinats a la població d'entre 3 i 12 anys, i és la xifra estimada. Malgrat això, s'imprimiran més exemplars en un futur si aquests s'esgoten. A part d'en el Parc Nou, també es podran aconseguir a l'ajuntament, el Centre Jove i l'Agència Local de Desenvolupament a partir del següent dilluns.

La regidor de Serveis Públics, Noemí Candela, ha declarat que “creiem que és important que materials d'aquest tipus es desenvolupen per part de les administracions públiques, perquè xiquetes i xiquets puguen trobar al parc un lloc que identifiquen com a seu propi, a més de poder identificar els diferents elements que conformen l'ecosistema local”.

Quant a les activitats, es desenvoluparan d'11.00 a 13.00 h., i tindran com a objectiu conéixer una mica més la naturalitza que ens embolica i apropar als xiquets i xiquetes del municipi a les metes de desenvolupament sostenibles que des de l'Ajuntament es pretenen aconseguir

Pujar