elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El director general de Turisme Herick Campos visita la Tourist Info de Crevillent

El director general de Turisme Herick Campos visita la Tourist Info de Crevillent
  • Herick Campos i el coordinador de les Tourist Info de la província d'Alacant, Ángel Murcia, es reuneixen amb diversos membres de la Corporació per a conéixer de primera mà les instal·lacions i l'oferta turística de Crevillent

MÉS FOTOS
El director general de Turisme Herick Campos visita la Tourist Info de Crevillent - (foto 2)
El director general de Turisme Herick Campos visita la Tourist Info de Crevillent - (foto 3)
El director general de Turisme Herick Campos visita la Tourist Info de Crevillent - (foto 4)

El director general de Turisme, Herick Campos, va visitar ahir l'Oficina de Turisme de Crevillent acompanyat pel coordinador de les Tourist Info de la província d'Alacant, Ángel Murcia, per a conéixer de primera mà l'estat de les instal·lacions després de la recent posada en marxa de la Tourist Info en el municipi.

El director de Turisme ha agraït a l'Ajuntament l'esforç realitzat en incorporar-se a la xarxa Tourist Info ja que, segons comenta, “quantes més tenim més útil és la xarxa perquè vertebra el territori, la informació i també el producte turístic que volem oferir en conjunt”.

“Des de Turisme de la Comunitat Valenciana considerem Crevillent com un municipi important per a la nostra oferta, tant a nivell cultural com en turisme actiu i d'Indústria. Durant aquesta legislatura podrem anar definint línies de treball al costat del govern municipal per a posar en valor tots els recursos i el potencial turístic de la localitat, donar-li forma als productes turístics i integrar-los en les nostres xarxes” afirma Herick Campos.

Per part seua, José Manuel Penalva ha reconegut ser conscient de la potencialitat que té Crevillent en el sector turístic, un potencial que, segons diu, s'ha d'acompanyar amb una publicitat i difusió adequada. “Tenim oferta de turisme esportiu, gastronòmic, cultural i natural. Hem d'involucrar a les empreses locals i del sector turístic per a ampliar i optimitzar l'oferta turística del nostre municipi” manifesta l'alcalde.

Penalva ha agraït al regidor de Turisme, Josep Candela, i a la resta d'equip el treball realitzat per a la creació de la Tourist Info i ha informat que es realitzarà una modificació en la relació de llocs de treball per a incorporar a la plantilla un Tècnic de Turisme i Festes i d'aquesta forma “poder organitzar l'oferta turística i materialitzar tot el que el nostre municipi pot oferir als nostres visitants”.

“Tenim grans artistes, bandes de música i cors, bons esportistes i una àmplia oferta gastronòmica, dos festes declarades d'Interés Turístic Internacional, un gran patrimoni cultural i arqueològic i dos joies naturals com són la Serra de Crevillent i el Parc Natural del Fondo. Tenim una gran oferta turística però necessitem planificar i dissenyar una estratègia que servisca per a millorar l'interés turístic per la nostra localitat i que repercutisca positivament en l'economia local”, declara José Manuel Penalva.

Tant José Manuel Penalva com Herick Campos coincideixen en la necessitat de convertir l'activitat turística a Crevillent no únicament en un fet esporàdic davant un esdeveniment concret sinó en un continu mitjançant la formació d'un producte sòlid que atraga als visitants. 

D’altra banda Campos ha aprofitat per a recordar que està obert el termini de sol·licitud per a les ajudes 2020 de Turisme Comunitat Valenciana dirigides a entitats i empreses locals, associacions, federacions i fundacions i que es poden sol·licitar fins al 14 de febrer en la web https://www.turisme.gva.es/ . “Són ajudes que pretenen fomentar destins sostenibles, responsables i la desestacionalització del turisme perquè l'ús del sector turístic es mantinga en el temps, al llarg de tot l'any, a més d'ajudar a modernitzar i donar visibilitat a la seua oferta”.

Unes ajudes de les quals va gaudir l'any passat l'Ajuntament de Crevillent, tant per a l'atenció i vigilància del Parc de Muntanya de Sant Cayetano, com per a l'esdeveniment gastronòmic celebrat per Setmana Santa. A més, des de Turisme de la Comunitat Valenciana han expressat la intenció de continuar col·laborant en projectes com el de la campanya publicitària dels serveis turístics Marjal, que va disfrutar d’una ajuda de 15.000 euros.

Pujar