elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demà s'inicia la matriculació per al curs 2021-22 en Educació Infantil i Primària de Crevillent

Demà s'inicia la matriculació per al curs 2021-22 en Educació Infantil i Primària de Crevillent
  • Es realitzarà de manera telemàtica a partir d'aquest dimarts, 25 de maig, per a Educació Infantil i Primària i fins al dimecres 2 de juny

MÉS FOTOS
Demà s'inicia la matriculació per al curs 2021-22 en Educació Infantil i Primària de Crevillent - (foto 2)

El procés de matriculació per a Educació Infantil i Primària s'inicia demà, dimarts 25 de maig, amb la presentació de les sol·licituds per part de les famílies, i finalitzarà el dimecres 2 de juny.

Enguany, igual que el curs anterior, la matriculació es realitzarà per via telemàtica, des de la pàgina web de la Conselleria d'Educació (www.telematricula.es), i per a iniciar el procés s'ha de generar una Clau d'Admissió des de la mateixa pàgina. Si alguna família no té accés per via telemàtica pot acudir al centre educatiu que vaja a demanar en primera instància, on l'ajudaran a dur a terme tot el procés.

En aquest procediment es veuen implicats els nascuts en 2018, 275 xiquets/es, per a la matriculació de 3 anys i els nascuts en 2019, 267 xiquets/es, per a 2 anys, ja que es continuen oferint vacants per a l’alumnat de 2 anys en el CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz, 36 vacants, en el CEIP Miguel Hernández,18 vacants, i en el CEIP Párroco Francisco Mas,18 vacants.

El regidor d'Educació, Jesús Ruiz, recorda que tota la informació sobre el procés de matriculació l'han rebuda ja les famílies a les quals els concerneix per correu de manera individual i que, a més, es pot trobar tota la informació en la pàgina web de l'Ajuntament: www.crevillent.es, específicament en l'Àrea d'Educació. És molt important fixar-se en les dates per a no quedar-se fora del termini i que tots els xiquets i xiquetes tinguen la seua plaça assignada quan acabe la matriculació.

Des de la Regidoria d'Educació també es recorda que les dates per a la presentació de les sol·licituds en els instituts són, per a les etapes de Formació Professional, del 21 de maig a l'1 de juny, mentre que per a les etapes de Secundària i Batxillerat són del 3 al 14 de juny.

Pujar