elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI

Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI
  • La jornada ha servit per a reivindicar els drets del col·lectiu i denunciar els atacs d’odi i LGTBIfòbia que pateix

Crevillent ha celebrat hui, 28 de juny, el Dia de l’Orgull LGTBI amb un discurs a les portes de l’ajuntament que ha servit per a reivindicar els drets del col·lectiu, defensar els drets humans i condemnar enèrgicament els atacs i la discriminació que pateix, així com deixar clar el compromís del municipi de Crevillent com un poble compromés amb la lluita contra les desigualtats i capdavanter en la igualtat.

El discurs de Judith, membre de l’Associació LGTB de Crevillent que ha participat en aquest Orgull 2022, ha reclamat el dret de totes les persones del col·lectiu LGTBI a “ser tractades com el que són, persones” i ha lamentat que al 2020, a Espanya es van registrar 282 delictes d’odi contra el col·lectiu.

“Vull cridar amb força que simplement volem poder estimar sense prejudicis, que se’ns identifique pel gènere que sentim que ens pertany i sense por”, ha reivindicat Judith al final del seu discurs.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Crevillent, Ana Vanessa Mas, ha parlat també per a recordar que “Crevillent és un poble sensible amb les desigualtats i per això treballa per a ser capdavanter en les polítiques d’igualtat”, al mateix temps que ha assenyalat que és “obligació de les administracions lluitar en defensa dels drets humans i per això l’ajuntament se situa al costat de les persones que lluiten contra la discriminació per motius d’orientació sexual o identitat de gènere”.

Així mateix, ha manifestat el compromís de seguir treballant amb les associacions del poble com a mostra de solidaritat i suport. La regidora ha finalitzat recordant que “estimes a qui estimes, Crevillent t’estima”.

MÉS FOTOS
Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI - (foto 2)
Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI - (foto 3)
Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI - (foto 4)
Pujar