16 de gener de 2021 16/1/21

Crevillent reobri algunes instal·lacions esportives municipals

Crevillent reobri algunes instal·lacions esportives municipals - (foto 1)
  • A partir de hui els usuaris podran jugar al bàsquet, futbol sala, tennis, pàdel, atletisme i frontó al Félix Candela i accedir a la Ciutat del Futbol Juanfran Torres, sempre amb reserva prèvia

MÉS FOTOS
Crevillent reobri algunes instal·lacions esportives municipals - (foto 2)

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent anuncia la reobertura d'algunes instal·lacions esportives municipals. A partir de hui, 6 de juliol, els usuaris i usuàries podran accedir i fer ús de les instal·lacions de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres i el Félix Candela, sempre amb reserva prèvia i en els següents horaris:

  • FÉLIX CANDELA (bàsquet, futbol sala, tennis, pàdel, atletisme i frontó):

De dilluns a divendres de 07.30 a 13.30 h i de 16.30 a 22.30 h

Dissabtes i diumenges: 8.00 a 13.00 h i de 17.00 a 21.00 h

  • CIUTAT DEL FUTBOL JUANFRAN TORRES (Campos de futbol 1,2,3 i 4):

De dilluns a diumenge: de 8.00 a 13.00 h i de 18.00 a 22.00 h

El Pavelló Abrets, la Ciutat Esportiva Nord, el Gimnàs i la Piscina Municipal romandran tancats de moment.

Totes les reserves es faran a través de la web: https://pmdcrevillent.deporsite.net/login, per al que és necessari comptar amb un usuari. Per a donar-se d'alta cal enviar la fotocòpia del DNI al correu electrònic apelaez@crevillent.es. Aquelles persones que tenien reserves periòdiques hauran de consultar la seua situació amb el tècnic d'Esports mitjançant aquest mateix correu.

El regidor d'Esports, Marcelino Giménez, comenta que les instal·lacions obriran d'acord amb les mesures de prevenció i protecció enfront del Covid 19 marcades per les autoritats. D'aquesta forma tots els recintes anunciats comptaran amb gel hidroalcohòlic i termòmetre en l'entrada, no podrà entrar públic i es podran utilitzar els banys i vestuaris amb un aforament màxim de 5 persones.

 

Pujar