elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent recull la seua “Q” de qualitat turística al Palau de Cibeles a Madrid

Crevillent recull la seua “Q” de qualitat turística al Palau de Cibeles a Madrid
  MÉS FOTOS
  Crevillent recull la seua “Q” de qualitat turística al Palau de Cibeles a Madrid - (foto 2)
  Crevillent recull la seua “Q” de qualitat turística al Palau de Cibeles a Madrid - (foto 3)

  Anit, a les 21.00 hores, a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l'Ajuntament de Madrid va començar la gal·la “Nit Q 23” en la qual es va fer lliurament dels diplomes i reconeixements concedits per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

  Durant l'acte, que va estar presidit per la ministra d'Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president del ICTE, Miguel Mirones, se li va entregar a l'alcalde José Manuel Penalva el distintiu Q de qualitat turística, concedit recentment a la Tourist Info de Crevillent.

  A l'esdeveniment va assistir el regidor de Turisme, Josep Candela, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Indústria i Comerç, Manuel Penalva, l'actual promotora turística municipal, així com representants de l'Associació de Moros i Cristians de Crevillent i de la Federació de Confraries i Germanors de la Setmana Santa, en raó de les dues festes declarades d'Interés Turístic Internacional de la localitat.

  L'alcalde crevillentí ha assenyalat que amb aquest segell “Q” se certifica que la Tourist info compleix amb exigents criteris de qualitat i professionalitat en la gestió quant als serveis prestats a les persones que visiten la localitat i ha avançat que des del Govern municipal es continuarà avançant en matèria turística per a continuar revitalitzant la localitat i impulsant per conseqüència l'economia local.

  Per part seua, Josep Candela, ha afirmat que la certificació posa de manifest l'atenció i la cura proporcionades des de l'àrea de Turisme als turistes que visiten la localitat, ja que l'auditoria externa prèvia a ell compta amb criteris molt exigents. A més, ha ressaltat que aquest reconeixement a partir d'ara afavorirà a l'hora d'aconseguir majors subvencions del Ministeri de Turisme i de la Conselleria, ja que any rere any els requisits per a accedir a elles són més estrictes.

  Pujar