elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent plena de vida els barris amb concerts, pasacarrers musicals i jocs de fusta gegants

Crevillent plena de vida els barris amb concerts, pasacarrers musicals i jocs de fusta gegants
  • La iniciativa “Viu el teu barri” arribarà a Els Arbrets, Ronda Sud i El Calvari els dissabtes 23 i 30 d'octubre i 6 de novembre, respectivament, al matí, a partir de les 10 h amb activitats per a tots els públics

MÉS FOTOS
Crevillent plena de vida els barris amb concerts, pasacarrers musicals i jocs de fusta gegants - (foto 2)
Crevillent plena de vida els barris amb concerts, pasacarrers musicals i jocs de fusta gegants - (foto 3)
Crevillent plena de vida els barris amb concerts, pasacarrers musicals i jocs de fusta gegants - (foto 4)

La cultura i l'oci es trasllada als barris de Crevillent. Així ho ha relatat el regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, aquest matí en la presentació de la programació de Viu el teu barri, qui ha afirmat que “des del Govern del Canvi s'entén que els barris també han de ser protagonistes i tindre en primera persona la música i l'oci, que no sols s'ha de concentrar en les places i ubicacions més concorregudes de la localitat”.

“Els veïns i veïnes d'aquestes zones també tenen dret a tindre l'oci i cultura allí on viuen” ha afirmat Candela, qui a més ha assenyalat que amb la nova iniciativa s'augmentarà l'afluència i es posarà en valor carrers on normalment no hi ha tant de trànsit, així com els seus comerços i establiments.

El regidor de Cultura Jesús Ruiz, per part seua, ha destacat que aquesta oferta lúdica i cultural, en la qual han col·laborat les regidories de Joventut, Cultura i Festes, “omplirà de vida pròpia els barris” i ha convidat a tots els veïns i veïnes de la localitat a assistir perquè “viure i estar en els barris de Crevillent fa també poble”.

Jesús Ruiz ha informat dels llocs i dates dels concerts en els barris. Dissabte que ve 23 d'octubre actuarà Gran Angular en Els Arbrets, el 30 d'octubre Síndrome Amox en Ronda Sud, mentre que el grup crevillentí The Liverpool Band serà el que tanque aquestes actuacions el 6 de novembre en El Calvari. Tots començaran a les 12.00 h.

Ana Vanesa Mas, regidora de Joventut, ha revelat que a aquests concerts li acompanyaran un pasacarrers musical, que recorrerà els carrers d'aquests barris, i jocs tradicionals de fusta de grans dimensions perquè puguen participar i gaudir d'ells totes les famílies de la nostra localitat. Uns jocs que, segons Ana Vanesa, “en altres ocasions han tingut un gran acolliment de les nostres xiquetes i xiquets i dels nostres majors, perquè hi ha diferents activitats enfocades a tots els públics”.

“L'objectiu principal d’este nou projecte és revitalitzar els nostres barris i omplir-los de gent, no sols d’aquestos barri sinó de totes les parts de Crevillent” ha conclòs l'edil de Joventut.

Pujar