elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent homenatja els col·lectius implicats en la vacunació davant el tancament del ”vacunódromo” del Félix Candela

Crevillent homenatja els col·lectius implicats en la vacunació davant el tancament del ”vacunódromo” del Félix Candela
  • L'Ajuntament va agrair la labor i l'esforç realitzat pels sanitaris i la resta de professionals i agrupacions de voluntaris que han participat en la campanya de vacunació durant aquests 6 mesos

L'Ajuntament de Crevillent va realitzar ahir per la vesprada un acte en homenatge públic a tots els col·lectius que han participat de manera activa en el procés de vacunació massiva contra la Covid-19, que s'ha desenvolupat en el Poliesportiu Félix Candela durant els últims sis mesos i fins a aquest dimarts, dia en què s'han tancat també la resta de centres de la Comunitat Valenciana, passant la vacunació als centres de salut.

Durant l'acte es va entregar una placa commemorativa a María José Miralles, coordinadora del Centre de Salut de Crevillent, i a Antonia Soriano, directora comarcal de Salut Pública, en agraïment a tot l'esforç i el treball desenvolupat per els sanitaris i sanitaries que han participat en aquesta campanya. Comptant amb la presència de la Conselleria de Sanitat a través d’Encarna Llinares, per part de la Direcció Provincial de Sanitat, i Antonio Vizcaíno, cap del Comissionat de la nostra àrea de salut.

Van ser homenatjats també Creu Roja Crevillent i Protecció Civil pel destacat paper que han assumit els seus voluntaris durant aquests mesos, fent un esment especial a Ángel Ruiz Quinto, membre de Protecció Civil de Crevillent que va participar en la campanya de vacunació des del primer moment i que va morir recentment. Així com la Policia Local, per la instauració d'un cordó especial de seguretat, les àrees d'Esports i Emergències, per la coordinació i el bon manteniment dins i fora del recinte, i les empreses Selesa i CTL, pels tractaments de desinfecció i neteja de les instal·lacions.

La regidora de Sanitat Gema Candelaria Asencio, presentadora de l'acte, va destacar l'enorme treball realitzat pel capital humà de les diferents entitats així com la seua “capacitat de coordinació i vocació de servei que han demostrat des del minut un de la pandèmia”. I va ressaltar que, fins ara, s'ha administrat a la població crevillentina un total de 43.557 dosi.

El tancament de l'acte va ser dut a terme per l'alcalde José Manuel Penalva qui, a més de destacar el paper de cadascuna de les entitats participants en la campanya, va voler donar les gràcies al poble de Crevillent per la seua responsabilitat en acudir de manera majoritària al Pavelló Municipal a vacunar-se, “única manera d'avançar i posar fre a una pandèmia que tants problemes ha ocasionat en la vida social, familiar, econòmica i cultural dels crevillentins i crevillentines”.

Pujar