17 de gener de 2021 17/1/21

Crevillent destinarà 500.000 euros a ajudes directes per a autònoms i pimes

Crevillent destinarà 500.000 euros a ajudes directes per a autònoms i pimes - (foto 1)
  • L'Ajuntament suspén la taxa d'ocupació de les terrasses fins a final d'any i aprova concedir 500.000 euros a autònoms i pimes afectats per la pandèmia del Covid-19

MÉS FOTOS
Crevillent destinarà 500.000 euros a ajudes directes per a autònoms i pimes - (foto 2)

L'Ajuntament de Crevillent ha aprovat la suspensió de la taxa d'ocupació pública per a terrasses de l'any 2020. Fins al pròxim any els bars, cafeteries i restaurants de Crevillent no tindran que pagar per tindre les seues cadires i taules en l'espai públic, una de les mesures preses dimecres passat en la Comissió “Reactiva Crevillent”.

D’altra banda, el Govern Municipal ha decidit ja, després dels informes de Tresoreria, que l'import que es destinarà a les ajudes directes per a autònoms i pimes afectats per la crisi del covid-19 ascendirà a un total de 500.000 euros. Aquestes ajudes, en les quals es continua treballant des de l'administració, es gestionaran i tramitaran des de la Regidoria d'Economia Sostenible, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).

Des de les diferents regidories de l'Ajuntament s'han mantingut diverses converses i reunions amb empresaris i autònoms de la localitat, així com amb els seus assessors, per a conéixer de manera detallada les seues necessitats i poder dissenyar d'aquesta forma unes ajudes que s'ajusten a les emergències econòmiques més immediates de les empreses de Crevillent de cara a poder superar aquesta terrible crisi.

Pujar