elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent celebra el 9 d'octubre amb el lliurament de premis del primer concurs de còmics en valencià

Crevillent celebra el 9 d'octubre amb el lliurament de premis del primer concurs de còmics en valencià
  • La Regidoria d'Educació entregarà els “I Premis 9 d’Octubre de Còmics en Valencià” aquest dissabte a les 10 h en la Sala d'Actes de la Casa de Cultura

  • Festes ha organitzat també per a aquest dia el concert "No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià, que serà a les 12 h a l'Auditori

MÉS FOTOS
Crevillent celebra el 9 d'octubre amb el lliurament de premis del primer concurs de còmics en valencià - (foto 2)

La Regidoria d'Educació atorgarà aquest dissabte els “I Premis 9 d’Octubre de Còmics en Valencià” en un acte convocat a les 10 h en la Sala d'Actes de la Casa de Cultura i en el qual seran presents els premiats i els seus familiars, la Corporació, professorat dels centres educatius i el jurat del concurs.

Aquests premis estan dirigits a tots els escolars, des d'Educació Infantil fins a Batxillerat, amb la intenció de promoure la creació artística i literària per mitjà de l'elaboració de còmics i comptant amb la característica de ser fruit del treball en equip, tal com estableixen les bases, per a afavorir la col·laboració entre l'alumnat.

Un objectiu que -segons el regidor d'Educació, Jesús Ruiz- “s'ha vist complit àmpliament, ja que en els treballs presentats apareixen tot tipus de màgics personatges que a més es preocupen per quasi tots els problemes que hui són presents en la nostra societat. Personatges preocupats per la naturalesa i que reciclen, que recullen el fem, que lluiten contra els virus, les injustícies i, com no, contra la Covid. Personatges valents, futuristes, històrics i que també s'enamoren”.

Durant l'acte es podrà veure el resultat final d'aquesta iniciativa, amb una recopilació impresa dels còmics premiats i finalistes a manera de revista. Les persones premiades rebran un diploma, una motxilla i instruments de dibuix per a la creació de còmics. Tant als guanyadors/es com a les i els finalistes de cadascuna de les categories se'ls entregarà una edició de la revista, així com als centres escolars i a aquelles entitats que ho sol·liciten.

D'altra banda, des de la Regidoria de Festes s'ha organitzat el concert "No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià, que serà aquest mateix dia a les 12 h a l'Auditori de la Casa de Cultura. Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir per internet, a través de la plataforma Notikumi.

Pujar