6 de juny de 2020 6/6/20

Crevillent celebra la Nit de Cap d'Any amb un concert de “Señor Aliaga”

Crevillent celebra la Nit de Cap d'Any amb un concert de “Señor Aliaga” - (foto 1)
  • El grup de versions rock i indie-pop començarà la seua actuació a la 1 h en la Plaça de la Comunitat Valenciana per a festejar l'arribada del 2020

Crevillent celebrarà la Nit de Cap d'Any 2019 i l'arribada del 2020 amb un concert del grup “Señor Aliaga” organitzat per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament.

El concert començarà a la una de la matinada en la Plaça de la Comunitat Valenciana i comptarà amb versions de música rock i indie-pop. En el repertori estaran temes de grups i artistes com Vetusta Morla, Izal, Supersubmarina, Lori Meyers, Sidonie, Second, DeLuxe o Dorian, entre altres.

“Señor Aliaga” és un grup amb gran trajectòria nacional que ofereix un repertori fresc i compta amb el crevillentí Carlos Mansa en els teclats.

La Regidoria de Festes informa que l'entrada al concert serà gratuïta i convida a tots els crevillentins i crevillentines a acomiadar l'any de la millor manera possible amb una nit repleta de festa, música i diversió. “L'objectiu d'aquest concert és que tota la població crevillentina puga gaudir de la Nit de cap d'any sense necessitat de desplaçar-se a altres municipis” comenta Josep Candela, regidor de Festes. 

 

Pujar