25 de setembre de 2020 25/9/20

Crevillent cedeix les seues instal•lacions esportives a diversos clubs afectats per la Dana

Crevillent cedeix les seues instal•lacions esportives a diversos clubs afectats per la Dana - (foto 1)
  • La regidoria d'Esports de Crevillent ofereix l'estadi municipal Enrique Miralles a l'Orihuela CF aquest diumenge

Davant el tancament de l'estadi de l'Orihuela CF, a causa de les pluges torrencials que van afectar la localitat el passat mes de setembre, la regidoria d'Esports de Crevillent ha aprovat la cessió de l'estadi Enrique Miralles al club oriolà per a la disputa del pròxim partit de lliga.

Marcelino Giménez, regidor d'Esports, ha informat que l'Oriola Club de Futbol s'enfrontarà al líder de la categoria Segona B, Andorra Club de Futbol, aquest diumenge, 20 d'octubre, a les 17 hores en l'estadi municipal Enrique Miralles de Crevillent, a causa del tancament del seu estadi.

Les pluges torrencials que van afectar a Oriola el mes de setembre passat deixen a l'equip oriolà amb un terreny de joc impracticable i obliguen el club a traslladar el partit de lliga, corresponent a la jornada 9, al municipi crevillentí. L'estadi Els Arcs d'Oriola es troba actualment en tasques de ressembrada de la gespa, motiu que ha portat al club a sol·licitar a l'Ajuntament de Crevillent la cessió del camp de futbol municipal.

Amb la intenció de preparar-se per al partit, els dos equips entrenaran en les instal·lacions esportives crevillentines. L'Orihuela CF realitzarà els seus entrenaments en l'estadi Enrique Miralles, mentre que l'Andorra CF ho farà a la Ciutat Esportiva Nord.

Segons Marcelino Giménez, s'ha concretat a més la cessió de la Ciutat Esportiva Nord al Benferri Club de Futbol, un altre dels equips afectats per la *DANA, per a la realització de les seues activitats esportives fins que finalitze la rehabilitació de l'estadi. L'Ajuntament mostra així la seua solidaritat amb la Vega Baixa i informa que aquest fet no afectarà el desenvolupament habitual dels entrenaments i partits dels clubs esportius de Crevillent.

Pujar