elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Començament del Club de Lectura Infantil i de l'Escola Municipal de Pintura de Crevillent

Començament del Club de Lectura Infantil i de l'Escola Municipal de Pintura de Crevillent

  El dimarts dia 13 d'octubre va donar començament en la Biblioteca Municipal el Club de Lectura infantil, amb el que la Biblioteca continua amb la seua intenció d'incentivar en els més menuts l'importantíssim hàbit de la lectura.

  Els xiquets i xiquetes inscrits s'han organitzat per edats, donant lloc a tres grups de 6, 7 i 8 anys, amb un aforament màxim de 5 assistents, que encara no s'ha completat, per la qual cosa les inscripcions, que són gratuïtes, continuen obertes en la Biblioteca Municipal.

  D'altra banda, el mateix dia 13 va donar també començament l'Escola Municipal de Pintura en la seua edició 2020-2021, en les seues instal·lacions de la Plaça Doctor Mas Candela.

  En esta edició els aforaments s'han vist reduïts per a garantir la distància de seguretat entre assistents, donant per consegüent cabuda a un total de 20 alumnes, organitzats en tres grups, dos d'ells infantils i dividits per edats.

  Per al desenvolupament dels dos tallers s'han establit les mateixes mesures de compliment obligatori, perseguint amb això la seguretat de tots els assistents:

  • Se ha de mantindre la distància de seguretat entre alumne/a i alumne/a de com a mínim 1,5 metres.
  • La màscara és obligatòria durant tot el temps d'estada en la instal·lació.
  • No han de compartir-se materials, cada alumne tindrà el material marcat amb el seu nom i el seu ús ha de ser individual.
  • Deuran respectar-se les entrades i eixides marcades a este efecte.
  • A l'entrada del taller hauran de llavar-se les mans i se'ls prendrà la temperatura.
  • El professor desinfectarà les superfícies comuns entre grups.
  Pujar