elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Jove de Crevillent celebra el Carnestoltes amb contes, disfresses i activitats per als xiquets

El Centre Jove de Crevillent celebra el Carnestoltes amb contes, disfresses i activitats per als xiquets
  • Del 23 al 25 de febrer el Centre Jove oferirà activitats per a xiquets de 6 a 12 anys organitzades pels alumnes del Taller d’Ocupació

MÉS FOTOS
El Centre Jove de Crevillent celebra el Carnestoltes amb contes, disfresses i activitats per als xiquets - (foto 2)

El Centre Jove acollirà, des de dimecres 23 fins a divendres 25, diferents activitats adreçades a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys com ara la recerca d’un tresor pirata, un taller per a elaborar màscares o un conte, amb disfresses i balls, per a explicar l’origen del Carnestoltes, tot organitzat i ideat pels alumnes del Taller d’Ocupació.

La regidora de Joventut, Ana Vanessa Mas, ha destacat “la implicació dels alumnes del Taller d’Ocupació per a pensar totes aquestes activitats” i ha posat de relleu que el Carnestoltes “torna a tenir activitats presencials, amb totes les mesures de seguretat corresponents, després de tants mesos de pandèmia”.

El dimecres 23 s’organitzarà un taller de màscares per a infants de 6 a 12 anys, perquè, a través de materials reciclats, els xiquets i xiquetes puguen desenvolupar la seua creativitat per a fer màscares de carnestoltes.

El dijous 24 és el torn d’“El ball de la cort”, una activitat que combina els contes, marionetes, cançons i fins i tot una coreografia de l’època per a explicar als més menuts (de 6 a 8 anys) l’origen de la festa de Carnestoltes

El divendres 25 es clausurarà la celebració del Carnestoltes al Centre Jove amb l’activitat “Anem a buscar el tresor pirata”, en la qual els participants hauran de trobar el tresor a través de diferents pistes i amb l’ús de disfresses.

A més d’aquestes activitats, totes de vesprada de 17:00 a 18:00 hores, la recepció del Centre Jove comptarà amb un photocall per a poder fer-se fotos amb diferents elements del Carnestoltes. Per a més informació es pot acudir o telefonar al Centre Jove.

Pujar