28 d’octubre de 2020 28/10/20

Els camps i pistes esportives de Crevillent ja es poden reservar per Internet

Els camps i pistes esportives de Crevillent ja es poden reservar per Internet - (foto 1)
  • La Regidoria d'Esports anuncia que l'ús de les instal·lacions esportives municipals es podrà sol·licitar telemàticament a partir de hui

MÉS FOTOS
Els camps i pistes esportives de Crevillent ja es poden reservar per Internet - (foto 2)
Els camps i pistes esportives de Crevillent ja es poden reservar per Internet - (foto 3)
Els camps i pistes esportives de Crevillent ja es poden reservar per Internet - (foto 4)

Les reserves de pistes i camps esportius municipals es podran realitzar a partir de hui per Internet. La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent ha anunciat que, des d'aquest moment, els usuaris podran sol·licitar l'ús de les instal·lacions esportives sense necessitat de desplaçar-se, a través de la pàgina web: https://pmdcrevillent.deporsite.net/.

Per a poder realitzar la reserva de les pistes telemàticament és necessari acudir prèviament a la consergeria del Pavelló Esportiu Félix Candela amb el DNI per a procedir a la creació d'un perfil. A partir d'aquest moment es podrà accedir al portal mitjançant un usuari (número  del DNI) i una contrasenya cada vegada que es desitge fer ús d’una instal·lació.

Des de la Regidoria d’Esports informen que la reserva de les instal·lacions es podrà pagar amb targeta per Internet, però continuarà disponible com fins ara el pagament en efectiu mitjançant la màquina situada en l'entrada del Pavelló Félix Candela. I afigen que algunes instal·lacions no estan oferides en la web bé perquè no existeix disponibilitat en eixe horari o perquè no necessiten autorització prèvia per al seu ús.

Per a més informació poden dirigir-se a la consergeria del Pavelló Esportiu Félix Candela, situat en Carretera Estació Ferrocarril núm. 43, o telefonar al 966 68 01 68.

Pujar