elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Campanades al migdia i el concert més canalla a la nit per a acomiadar el 2022 de la manera més divertida

Campanades al migdia i el concert més canalla a la nit per a acomiadar el 2022 de la manera més divertida
  • L'últim dia de l'any Crevillent compta amb dues activitats per al gaudi de la ciutadania, a les 12 del migdia es realitzaran les campanades australianes amb “DJ Poncini” i donarem la benvinguda al 2023 de la mà del grup “Ciutat Canalla”

MÉS FOTOS
Campanades al migdia i el concert més canalla a la nit per a acomiadar el 2022 de la manera més divertida - (foto 2)
Campanades al migdia i el concert més canalla a la nit per a acomiadar el 2022 de la manera més divertida - (foto 3)

El 28 de desembre es van presentar les dues activitats que s'han organitzat des de la Regidoria de Festes i Turisme per a acabar l'any en gran.

El primer esdeveniment té per nom “Campanades Australianes”, que ja es va intentar realitzar l'any anterior i no va ser possible per la Convid-19, i tindrà lloc a les 12 del migdia en la Plaça de la Constitució. La idea és aprofitar les campanades de l'església perquè tot aquell que no puga celebrar-les a la nit, puga gaudir-ho pel dia. El regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, ha remarcat la necessitat que tota aquella persona que vulga participar en l'esdeveniment, es persone abans de l'hora assenyalada perquè tots estiguen preparats per a les campanades.

A més, les campanades australianes s'utilitzaran per a llançar un projecte de la Regidoria d'Agricultura per a començar a promocionar els productes locals, enfocat en aquest cas a l'agricultura de Crevillent. L'edil, Josep Candela, referent a això ha informat que “a partir de gener s'estrenarà una marca de producte local de Crevillent, per a potenciar els productes de quilòmetre 0. Per a les campanades australianes, l'Ajuntament de Crevillent disposarà del raïm d'origen local, i es repartiran sobre les 11.30 h.”. L'activitat serà amenitzada per DJ Poncini, i la música serà per a tots els públics.

El segon esdeveniment serà el concert del grup “Ciutat Canalla”, i tindrà lloc en la Plaça de la Comunitat Valenciana a la 1.00 h. Després del gran acolliment per part de la ciutadania de Crevillent l'última vegada que van actuar, l'Ajuntament ha decidit comptar amb el grup una vegada més per a donar la benvinguda al 2023.

L'espectacle recull una selecció de les cançons inoblidables dels 80 i 90. A més, el grup assegura que l'ingredient secret és que cadascun dels cinc integrants ha viscut l'època i per tant el so és molt “vertader”. A més, la selecció va des del rock al pop espanyol, passant per la música disco, entre altres estils musicals.

Des de l'Ajuntament de Crevillent, s'espera un gran acolliment. També asseguren que aquestes activitats es continuaran realitzant en un futur. Per això, s'ha disposat de tot el necessari perquè siga un èxit. Cal destacar que durant aquesta jornada també se celebrarà la Sant Silvestre Crevillentina, i amb conseqüència, tant policia com protecció civil i les brigades de serveis públics estaran treballant a màxim rendiment.

Pujar