elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca de Crevillent culmina les activitats del Dia del Llibre

La Biblioteca de Crevillent culmina les activitats del Dia del Llibre
  • Les guanyadores del “Concurso de Marcapáginas” rebran el seu premi el pròxim divendres, a més, es realitzarà una activitat de foment lector, que en aquest cas es tracta d'un Escape Room anomenat “Atrapadas en la literatura”

MÉS FOTOS
La Biblioteca de Crevillent culmina les activitats del Dia del Llibre - (foto 2)
La Biblioteca de Crevillent culmina les activitats del Dia del Llibre - (foto 3)

Per a finalitzar la programació de les activitats amb motiu del Dia del Llibre, el proper dijous, 27 d'abril, tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura d'Adults. En aquesta ocasió la reunió versarà al voltant de la lectura del llibre “Dorada Medianía, esplendor y decadencia del tópico” i estarà moderada per la seua autora, Consuelo Jiménez de Cisneros, catedràtica de llengua espanyola.

El divendres, dia 28 d’abril, es lliuraran els premis a les guanyadores del “Concurso de Marcapáginas”. En aquesta edició, han resultat guanyadores dues alumnes del col·legi Nuestra Señora del Carmen, Rita Mira Sánchez i Ángela María Pomares Carreres. Com és habitual, el lliurament dels premis es realitzarà a la Biblioteca i s’acompanyarà d’una activitat de foment lector. Per a l’ocasió s’ha organitzat l’ Escape Room “Atrapadas en la literatura”, en el que escriptores de tots els temps ajudaran els participants a escapar de l’habitació abans que s’acabe el temps.

Tots els treballs presentats al concurs estaran exposats a la Biblioteca fins el 5 de maig.

Des de la Biblioteca Municipal agraïm a tots els centres escolars la participació del seu alumnat al concurs i els animem a continuar divulgant entre la seua comunitat les activitats de la Biblioteca.

 

Pujar