elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avanços en el procediment per a la construcció de la Piscina Municipal a Crevillent

Avanços en el procediment per a la construcció de la Piscina Municipal a Crevillent
  • L'Ajuntament dona llum verda als plecs per a la contractació del servei d'arquitectura i enginyeria del projecte de construcció d'una piscina d'estiu en el Félix Candela

MÉS FOTOS
Avanços en el procediment per a la construcció de la Piscina Municipal a Crevillent - (foto 2)
Avanços en el procediment per a la construcció de la Piscina Municipal a Crevillent - (foto 3)

Crevillent avança en els procediments per a la construcció de la futura Piscina Municipal en el Complex Poliesportiu Félix Candela. El punt més recent és l'aprovació del plec tècnic i administratiu per a la contractació del servei d'arquitectura i enginyeria, per part del Govern local, per als treballs de redacció de projectes, direcció d'obra, direcció d'execució i coordinació de seguretat i salut de les obres.

El pressupost base de licitació d'aquest contracte ascendeix a 99.220 €, IVA inclòs, i el termini total d'execució dels treballs de redacció és de 4 mesos des de la seua adjudicació. Mentre que la resta de serveis es correspondran amb el termini d'execució de les obres.

Per a aquesta actuació es compta ja amb una parcel·la de 7.086 m² adquirida al desembre per l'Ajuntament on es construirà una piscina d'estiu, integrada per diversos canals destinats a la pràctica esportiva, a l'ensenyament i a l'esbarjo, amb una superfície de làmina d'aigua total estimada de 600 m². S'inclouran també diverses edificacions destinades al control d'accés, vestuaris i lavabos, infermeria, socorristes i magatzem, entre altres; així com a la prestació del servei de cafeteria per als usuaris de la instal·lació esportiva.

L'Ajuntament ha aconseguit per a aquest projecte una subvenció de la Diputació d'Alacant per un valor de 754.356 €, inclosa en el Pla PLANIFICA, Pla d'Inversions i Finançament en Infraestructures de la Província d'Alacant.

Pujar