1 de juny de 2020 1/6/20

Accessibilitat, seguretat viària i modernització a Crevillent

Accessibilitat, seguretat viària i modernització a Crevillent - (foto 1)
  • Comencen les obres per a millorar l'encreuament de Passeig Abrets amb Verge de la Salut i ampliar les voreres en l'Avinguda de Madrid

L'Ajuntament inicia les tasques de reforma i condicionament de diverses zones de Crevillent amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat, la modernització i la seguretat viària en el municipi. Les obres començaran amb l’adequació de l'encreuament del Passeig Abrets amb Carrer Verge de la Salut i amb l'ampliació de les voreres en una part de l'Avinguda de Madrid.

S'ampliaran les voreres en la zona de l'Avinguda de Madrid per la qual s'accedeix al mercat ambulant dels divendres, a causa del gran trànsit diari de persones en este carrer, per a la seguretat dels vianants.

Les obres al carrer que dona accés a la Salut connectaran les voreres amb itineraris per als vianants accessibles per a millorar la circulació per als vianants, optimitzar l'ordenació de la trobada entre els carrers i permetre el canvi de sentit de la circulació mitjançant la creació d'una xicoteta rotonda, que comptarà amb una figura commemorativa de la zona. Entre les labors que s'executaran pròximament es troba l'enderrocament del muret i la illeta triangular presents actualment en la calçada, l'adequació de les voreres existents i la incorporació de noves barbacanes i de senyalització vertical i horitzontal.

Per al regidor d'Espais Públics és una prioritat augmentar la seguretat ciutadana en l'encreuament, una cosa molt demandada pels veïns i veïnes de Crevillent. Marcelino Giménez ha informat que es farà ús de senyalització horitzontal i vertical per a controlar i reduir la velocitat dels vehicles que travessen la rotonda i es col·locaran pilons i baranes metàl·liques com a elements de delimitació i protecció per als vianants. Es contempla també l'execució del “recrecido” asfàltic de tot l'àmbit de l'actuació.

Des de la Regidoria d'Espais Públics s'informa que s'intentarà causar les menors molèsties possibles i que les obres s'executaran en un període de tres setmanes i un mes, per la qual cosa no afectaran ni a la campanya de Nadal ni al desenvolupament de la Sant Silvestre Crevillentina. Marcelino Giménez ha volgut agrair als veïns la seua comprensió i col·laboració, ja que tota obra ocasiona molèsties, i ha ressaltat que tant aquestes obres, com les que començaran a desenvolupar-se en un futur immediat, seran executades per empreses crevillentines. “És un ferm propòsit de la Regidoria d'Espais Públics millorar l'accessibilitat, la seguretat i la modernització en zones on fa més de 20 anys que no s'actua” ha afegit l'edil.

Pujar