20 de gener de 2021 20/1/21

Creen una APP gratuïta perquè el xicotet comerç puga controlar el seu aforament

Creen una APP gratuïta perquè el xicotet comerç puga controlar el seu aforament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Creen una APP gratuïta perquè el xicotet comerç puga controlar el seu aforament - (foto 2)

  Grup CASFID, empresa dedicada a la tecnologia per al control i monitoratge d'usuaris en espais i recintes, ha alliberat gratuïtament per al xicotet comerç Clicker&GO, una aplicació que permet controlar l'aforament de manera senzilla en tota mena de locals (supermercats, museus, discoteques, edificis públics, platges, piscines, parcs…) i des de qualsevol dispositiu mòbil. Amb aquesta eina, els responsables de qualsevol recinte podran conéixer el nombre exacte de persones dins d'aquest. Clicker & Go pretén contribuir a reduir el risc de propagació del *coronavirus i facilitar la volta a la normalitat en les fases de la desescalada.

  Des de la pàgina www.clickergo.com, els responsables de qualsevol local o recinte poden registrar-se, descarregar-se l'aplicació i configurar els paràmetres per a adaptar la solució al seu local o locals. I és que aquesta eina permet monitorar tots els locals que es vulga de manera simultània. Una vegada configurat, es poden atorgar els permisos que permetran als operaris encarregats, amb l'app descarregada en qualsevol dispositiu mòbil, controlar l'aforament i afluència sumant o restant en funció de les persones que accedeixen o ixen d'un espai fitat.

  L'aplicació permet també que l'aforament puga projectar-se en una pantalla, o fins i tot en la pròpia pàgina web del local, perquè els usuaris puguen conéixer l'estat de l'aforament de l'espai fins i tot abans de desplaçar-se a aquest. Quan s'estiga arribant al límit de l'aforament, el responsable, o la persona designada, rebrà una notificació sobre aquest tema per a ser coneixedor de la situació. D'aquesta forma, s'adapta el control d'aforament a la casuística de cada local.

  L'eina compta amb el desenvolupament, tecnologia i knowhow emprat pel Grup CASFID per al control d'aforament en més de 1.000 esdeveniments amb concentracions de fins a 300.000 persones i pel qual ha sigut premiat per això en multitud d'ocasions. A més de la seguretat que aporta, Clicker & Go permet també explotar el big data que es genera dins de l'establiment, fent conéixer als responsables informació com el temps mitjà de permanència, hores punta, nombre de persones diferents o la mitjana setmanal, i comparar-ho amb altres períodes de temps.

  Javier Juanes, Director Executiu del Grup CASFID assenyala: “La nostra premissa ha sigut sempre la d'abanderar la seguretat de les persones en esdeveniments multitudinaris i així ha sigut i serà. Per això, ens sentim en l'obligació de fer gratuïta per al xicotet comerç l'app Clicker & Go, l'eina definitiva per a controlar en aforament en tota mena de locals, independentment del tipus de negoci o grandària, i continuar garantint la seguretat de les persones en la situació excepcional que vivim”.

  Pujar