elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València

Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València
  • La comarca ha tornat a viure fortes ratxes de vent i intenses pluges

Només uns dies després de l'intens temporal que va assotar Borriana, la Plana Baixa ha tornat a viure aquest diumenge a la vesprada un intens temporal de pluja i vent que ha deixat danys en diverses localitats.

Des de Nules a Almenara s'han registrat ratxes de més de 90 km/h, que han tombat arbres i han obligat a intervindre als bombers per a retirar troncs caiguts sobre vehicles.

És el cas de Nules, on s'ha inundat de nou el pas subterrani per a accedir al municipi, quedant un vehicle atrapat i s'han registrat danys pel vent en la zona marítima, segons ha informat l'Ajuntament.

A més, s'ha hagut de cancel·lar per seguretat la clausura de la Fira Agrícola i Ramadera que vivia aquest diumenge el seu últim dia.

Una situació similar a la que s'ha viscut en zones com Llíria, pel pas d'aquestes tempestes, on s'han registrat fins a 40 litres, mentre que a la Plana Baixa els registres han quedat per davall dels 20, a excepció d'Almenara, on s'han aconseguit els 33.

A Borriana, per part seua, les intenses pluges han obligat a suspendre el partit de futbol entre el Borriana CD i el Torrelano, davant una intensa cortina d'aigua que feia impracticable l'estadi.

En la provincia de Valencia, por su parte, las zonas más afectadas por el granizo han sido el Camp de Túria y Requena, donde la piedra h dejado un impactante trastro de daños, especialmente en los campos de cultivo, por lo que se esperan pérdidas millonarias. 

En el caso de Llíria la granizada y las lluvias torenciales han dejado imágenes para el recuerdo, con las calles convertidas en verdaderos ríos.

MÉS FOTOS
Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València - (foto 2)
Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València - (foto 3)
Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València - (foto 4)
Cotxes atrapats, pedra, partits suspesos i arbres tombats pel temporal a Castelló i València - (foto 5)
Pujar